Velkommen til ny periode i TOCN 2018-2019

Artikkel

Av: Satheesh Varadharajan

Tusen takk til alle som var på Landstreffet og årsmøtet som ble avholdt på Hunderfossen.
 
Linket her finner dere Årsberetningen for perioden 2017-2018 og vår Code of Conduct som vi oppfordrer alle til å lese gjennom!
Fremtidsutsiktene ser både lys og positiv ut og vi gleder oss til å ta fatt på mer spennende oppgaver og tjenester for alle våre fantastiske medlemmer. (Vi nærmer oss snart utrolige 3000 betalende tilsammen!)

Styret består av de samme flinke folkene, med unntak av to endringer. Roger Kolbu, trer inn i en fast stilling som organisasjonskonsulent og erstattes av Terje Choi Førsund som styremedlem.
 
Styret 2018-2019 består av:
Satheesh Varadharajan (styreleder)
Vigdis Haugland Asbjørnsen (nestleder)
Sigurd Johannes Ingvaldsen
Elise Gundersen
Carina Larsen
Bjørn Lien
Magnus Hegge
Vigdis Margrethe Løver (vara)
Terje Choi Førsund (vara)
 
Roger Kolbu (fast ansatt)
 
Vår redaksjonelle stab jobber på spreng for å bringe flere artikler med nyttig informasjon og være mer pro-aktive. Ellers skal vi prøve å være mer synlige og prøve å sette ord på arbeide som gjøres internt og bak kulissene.
 
Ellers er vi stolte av å ha så mange gode samarbeidspartnere med oss. Spesielt Tesla sentralt, som gjør at vi kan få utført mange spennende ting sammen. Dette samarbeidet vil komme til syne allerede nå i sommer.
 
Husk at det er den positive tilbakemeldingen fra dere som driver oss fremover. Undertegnede er utrolig stolt over alt vi har fått til og vet hvor mye hardt arbeid som ligger bak. TOCN er tross alt verdens største offisielle Tesla-klubb! Jeg håper alle får en strålende sommer og ønsker igjen å takke alle medlemmer som støtter oss!


Med vennlig hilsen,
Satheesh Varadharajan
Styreleder TOCN

Link til Årsberetningen:
https://www.tocn.no/wp-content/uploads/2018/06/ÅRSBERETNING-2017-2018-v2.pdf

Link til Code of Conduct:
https://www.tocn.no/wp-content/uploads/2018/06/Code-of-Conduct-TOCNv4.pdf