«Våryr Tesla» er blå

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Om vi syntes at det var vanskelig å velge vinnerbilder i første runde av TOCNs fotokonkurranse, så var det aldeles ingen lett oppgave i den andre runden heller. Men Eirin Isaksen stilte flott opp med vinnerbildet denne gang.

Den andre runden i TOCNs store fotokonkurranse hadde som tema “Våryr Tesla”. Og de som har sett bildene på Facebook-gruppene, har nok sett at det var utrolig mange dyktige fotografer som hadde benyttet sjansen til å vise fram bildene sine og delta i konkurransen. Flere sendte inn mange bilder, og det er veldig moro.

Nydelige blåfarger skaper en magisk stemning i vinnerbildet til Eirin Isaksen. Gratulerer med førsteplassen i runde 2.

Thilo Bubek elsker å fange inn stemninger med bilen som hovedmotiv. Flott fanget denne gangen, og kvalifiserte seg til en annenplass.

På andreplassen ble det Thilo Bubek som kvalifiserte seg best. Thilo er en dyktig fotograf som elsker å bruke bilen sin som fotomodell, noe vi er veldig glade for. Denne gangen deltok han også med flere bilder, og vinner av andreplassen ble dette bildet av en våryr Tesla som virker veldig spretten der den er fotografert på skrå i motlys.

Kyrre Johansen kapret tredjeplassen i runde 2. Han har fanget inn Teslaen i sporty omgivelser.

Tredjeplassen i denne runden gikk til Kyrre Johansson. Hans motiv har i seg mange gode linjer som fungerer veldig godt i bildet. Et spennende bilde som fanger interessen.

Disse tre rundevinnerne får premier i posten.

Neste runde i TOCNs fotokonkurranse blir snart lagt ut. Tema er «Sommer og Tesla-gleder». Så tørk godt av kameralinsene og stå skuddklare når motivene dukker opp.

Tekst: journalist Vigdis Margrethe Løver