«Sommer og Tesla-gleder» i runde 3 av TOCNs fotokonkurranse

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Alt er klart for å ta fatt på den tredje runden i TOCNs store fotokonkurranse. Sommervarmen har allerede slått til i sør, og motivene står i kø. Så da er det bare å ta frem kameraet og bli med.

«Sommer og Tesla-gleder» er vel midt i blinken i disse dager. Solen varmer godt, i hvert fall her sør i landet – og det blir nok deilig i nord også, etter hvert.

Denne gangen kunne det vært morsomt om dere fikk med familien på bildene – sammen med Teslaen. Det er mange hyggelige ting familien opplever på biltur, spesielt i sommerhalvåret. Jeg ser for meg en gjeng med badeglade familiemedlemmer, med hendene fulle av badedyr og baderinger – sammen med Teslaen. Eller telttur og Tesla, fisketur og Tesla, eller overnattinger på andre måter sammen med bilen. Motivene finner dere selv, og selvfølgelig er Teslaen og den norske naturen en perfekt kombinasjon. TOCN oppfordrer alle til å ha kameraet klart og tenke litt på bakgrunnen også når bildet skal knipses. En rolig bakgrunn uten altfor mange pinner stikkende opp bak bilen, gjør at hovedmotivet kommer godt fram.

Vinnerbildene i hver runde vil få plass i TOCN-kalenderen for 2019, og rundevinnerne vil også motta hver sin kalender. De tre beste bildene i hver runde blir premiert, uansett om du er betalende medlem eller ei, og premiene kommer i posten. Det beste bildet av alle de innsendte velges ut i slutten av 2018 eller i begynnelsen av 2019. Hovedpremien, Tesla vegglader (TWC) eller Teslas CHAdeMO-adapter, er det imidlertid kun betalende medlemmer som kan vinne! Så da er det bare å melde seg inn

Tema for runde 3 er: «Sommer og Tesla-gleder».

Siste frist for innsendelse av bilder er lørdag 28. juli 2018.
Husk å merke bildenes filnavn med ditt navn og telefonnummer, samt at mailen(e) merkes med «Sommer og Tesla-gleder». Dine bilder sendes til konkurranse@tocn.no.

Innsendte bilder blir presentert av TOCN og delt på Facebook, slik at alle får se de flotte bildene som kommer inn. Husk at alle bilder som deltar i konkurransen, stilles til TOCNs disposisjon.

Bli med i sommerkonkurransen, for dette er gøy!

Regler:

1. Alle kan delta med så mange bilder de ønsker, gjerne fra arkivet til den enkelte. Hvert bilde bør være i så stort format som det lar seg gjøre. IKKE krympe bildet i mailen, send gjerne ett og ett bilde om de er store (eller send lenke til bildet, dersom det ligger på nett). Alle bilder sendes inn på denne mailadressen: konkurranse@tocn.no.

2. Innsendte bilder vil kun bli benyttet i konkurransesammenheng (artikler og kalender) og på Tesla Owners Club Norways egne Facebook-grupper og nettsider. Fotografen får sitt navn nevnt ved bruk av bildet (eller anonymt, dersom det ønskes).

3. Alle innsendte bilder må merkes, både i mail og på hvert bildes filnavn, med navn og telefonnummer. Men: bildene må ikke merkes med vannmerke. Husk innsendelsesfristen for hver av de fem rundene.

4. Premie til de tre beste bildene i hver av de fem rundene. Kalendere for 2019 til alle premierte.

Alle innsendte bilder i løpet av året (fra TOCNs betalende medlemmer), deltar dessuten i hovedjuryeringen som skjer den 31. desember 2018, hvor hovedpremien altså er fritt valg mellom TWC eller CHAdeMO-adapter.

Alle bildene blir juryert av TOCN-styret som har flere skarpe fotografer med god teft for et godt bilde. En profesjonell fotograf blir med i juryen i den avsluttende runden, hvor hovedvinneren av hele årets innsendte bilder skal avgjøres (gjelder kun betalende medlemmers bidrag).

Teks og idé: journalist Vigdis Margrethe Løver