Code of Conduct – Prinsipper for oppførsel og foreningskultur i TOCN

Artikkel, Nyttig informasjon

Av: Satheesh Varadharajan

Kjære medlemmer, samarbeidspartnere og entusiaster som har interesser i TOCN.

Vi har vokst veldig den siste tiden og det er en meget positiv trend vi er inne i. Vi lanserer noen spennende tjenester og samarbeidspartnere nå like før sommeren, og håper dette kan gi mer frukt på det allerede fruktbare treet vi er stolte av.

TOCN nærmer seg (pr. januar 2019) 3 500 betalende medlemmer og over 22 000 medlemmer på Facebook-gruppen, Tesla Owners Club Norway. Derfor er det viktig at vi også viser at vi kan være et forbilde for andre. Ikke bare for andre bil-entusiaster, men også i det daglige liv. Holdninger og oppførsel danner ofte et bilde av hvordan man blir oppfattet som individ, kollega, mann, kone, bror og søster.

Det er derfor med stor glede vi presenterer våre prinsipper for oppførsel og foreningskultur i TOCN. Code of Conduct, som det ofte blir henvist til i næringslivet og det offentlige. Vi håper alle tar del i god folkeskikk og sunn fornuft og minner hverandre på å følge disse prinsippene.

Link til dokumentet finner du her:
Code of Conduct – Prinsipper for oppførsel og foreningskultur i TOCN

 

Med vennlig hilsen,
Satheesh Varadharajan
Styreleder