Påsketilbud – få 15-25 % rabatt på medlemskapet og dra nytte av alle fordelene

Artikkel

Av: Roger Kolbu

Vi er godt inne i påsketiden, solen varmer stadig sterkere – og det er tid for vårens bilpleie!

Kanskje er behovet for skinnrens mer tydelig nå. Eller hva med nye sommerdekk – kanskje også felger?
Fix av småskader, foliering, soting av ruter, lakkbehandling, gummimatter, kjøp og montering av dashcam… mulighetene er mange! Og flere skal det bli! Blant annet detailing av bilen, som i disse dager er på vei inn.

Som betalende medlem i TOCN, drar du nemlig nytte av rabatterte medlemstilbud fra en rekke leverandører, og akkurat nå får du også rabatt på selve medlemskapet ved innmelding!

Vi kan tilby to typer medlemskap; Standardmedlemskap og Signaturmedlemskap.
Førstnevnte koster kr. 365 pr år, og akkurat nå gir vi deg 15 prosent rabatt på dette medlemskapet. Dermed blir prisen du betaler ved innmelding kr. 310 (rabattkode: STANDARD15P). Du blir også invitert inn i den lukkede Facebook-gruppa “TOCN-medlemmer”.

Signaturmedlemskapet koster også normalt kr. 365 pr. år, men det første året bidrar du med 500 kroner ekstra til Ladefondet. Nå får du hele 25 prosent rabatt (av medlemskapsdelen). Dermed blir prisen første år kr. 270 (+ 500 til Ladefondet) (rabattkode: SIGNATUR25P). Du blir også invitert inn i den lukkede Facebook-gruppa “TOCN-medlemmer”.

Hva er ladefondet?

Ladefondet finansierer kjøp og utplassering av CHAdeMO-adaptere på steder godt utenfor superladernettverket. Dette på steder der det allerede finnes hurtigladere fra Grønn Kontakt og Fortum for andre elbiler. CHAdeMO-uttakene på en ladestasjon kan dessverre ikke brukes direkte på din Tesla, så det er her et CHAdeMO-adapter kommer inn i bildet.
Lånet av adapteret er gratis, og du kan sågar enkelte steder avtale langtidslån – dersom du oppholder deg lengre tid i området.

Dersom det ikke finnes noen hurtiglader i området, er det veggladere vi forsøker å plassere ut. De er ikke fullt så raske som CHAdeMO, men likevel til stor nytte der det ikke finnes andre alternativer for lading.

Du kan faktisk selv komme med forslag til nye plasseringer av disse adapterne og laderne! Og jo nærmere du kommer en endelig løsning for plassering (eksempelvis kjenner noen som jobber på et hotell eller bensinstasjon i området), jo større er sannsynligheten for at vi trår til med levering av utstyr!

Husk også at enkelte av medlemstilbudene gir større rabatt til deg som er Signaturmedlem.

Og – nå kan du selv velge om du vil betale medlemskapet via PayPal eller direkte fra ditt kredittkort.

Her bestiller du ditt medlemskap: https://www.tocn.no/konto/medlemskap

Rabattkoder:
Signaturmedlemskap: SIGNATUR25P
Standardmedlemskap: STANDARD15P

Kodene er gyldige tom. 10. april 2018.

Fortsatt God Påske fra oss i Tesla Owners Club Norway!

Legg igjen den første kommentaren