Er du klar for Model 3?

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Tesla Model 3 spottet på Lillehammer da den ladet opp til langtur. Snart kan det bli deg som skal få sitte inne i bilen.

Tusen takk til alle Tesla-venner som bidro – til denne aprilspøken!

Meget tilfredsstillende å se så mange håpefulle entusiaster. Vi synes likevel en av dere fortjener en liten oppmerksomhet og den heldige vinneren vil bli kontaktet.

PS! Mye kreative svar forresten!  🙂


Model 3 er i Norge, og TOCN, Tesla Owners Club Norway, er klar for å dele en unik opplevelse med Tesla-folket.

Nesten hele vinteren har Tesla Model 3 blitt observert på utallige lokasjoner rundt omkring i landet. Hittil har ingen fått noen skikkelig nærkontakt med verken bilen eller de som sitter inni den. Model 3 er fullastet med datamaskiner og annet teknisk utstyr, og nettopp derfor er det ikke plass til ytterligere passasjerer.

Men nå har TOCN, i samarbeid med Tesla, vært frempå, og laget i stand en eksklusiv opplevelse for 4 personer. Derfor gjelder det nå å være førstemann til mølla. Fire heldige vinnere blir trukket ut blant alle de som trykker liker og skriver i kommentarfeltet under denne saken på vår åpne Facebook-gruppe. Disse fire blir de første som får lov til å være med på kjøretur med Tesla Model 3 om to uker fra nå (endelig dato blir spikret senere etter nærmere avtale med Tesla). Reise og opphold vil bli dekket hvis den heldige vinneren bor såpass langt borte at flyreise må benyttes.

Så nå gjelder det, prøv lykken! Kanskje blir det akkurat deg som får være med på tur?

  • Sider:
  • 1
  • 2