Nytt fra styret

Artikkel

Av: Vigdis Asbjørnsen

Nå er det bare noen få dager igjen til vintertreffet og isbanekjøring på Golsfjellet. De siste praktiske detaljene er i ferd med å falle på plass, med trykking av deltakerbevis, program og annet.

Været lover bra også. Vi ligger an til å bli ca 75 deltakere fordelt på litt mer enn 30 biler – noe som er en bra økning (ca 50 prosent) i forhold til i fjor. Dekkmann er klare, og en ny samarbeidspartner er klar til å fortelle om seg selv.

Forhåpentligvis vil alle som er med, lære mer om egen bil og hvordan å håndtere denne på vinterføre. Samtidig vil man bli mer kjent med mange av dem man tidligere bare har snakket med på nett, eller ikke sett siden forrige treff. Nå er det snart bare det å glede seg som gjenstår!

Fremover er det mange andre som gleder seg også, nærmere antall vet vi ikke, men vi vet det er snakk om veldig mange. På Lillestrøm står Norges Varemesse tilsynelatende tom frem mot påske, men for den observante, er det noe som pågår.

 

Utenfor står det en mengde Model S og Model X, med transportplast på, som venter på å bli klargjort og utlevert. Kommende eiere, mest av alt fra østlandsområdet, men også fra andre kanter av landet, har fått epost med spørsmål om de er hjemme i mars måned. Noen har fått en dato og et klokkeslett. Det lokkes med noe spesielt.

Det vi vet, er at det kommer en mengde biler veldig sent denne måneden på grunn av transportbegrensninger og plassbegrensninger, og at Tesla nok som vanlig ønsker å få levert ut så mange biler som mulig til ventende kunder – aller helst før kvartalsslutt.

Det de skal i gang med her, er en kjempemanøver. Det er likevel viktig for Tesla at alle som skal hente bilen sin har en god opplevelse, at alle får de svar de trenger, – at eventuelle avvik blir få, og blir håndtert på en best mulig måte. Med en samlet ekspertise, vil det forhåpentligvis være enklere for Tesla å få fanget opp alle spørsmål og kommentarer.

Er det likevel noe du som ny eier lurer på, har vi i TOCN laget et hefte med en mengde tips og triks. Disse er basert på medlemmenes erfaringer gjennom flere år med det å eie og bruke en Tesla i vårt klima. På Lillestrøm vil det være en eller flere til stede fra TOCN, som vil dele ut denne når du henter bilen. På øvrige servicesentre er det, dersom du ikke ser den, lov å etterspørre den.

NB: Husk at kontaktpunkt til Tesla ved tekniske spørsmål eller problemer er på tlf. 800 110 93.

Vi er i disse dager i sluttføringen av flere avtaler og samtaler som har gått over en periode med ulike parter. Selv om det ikke har vært så mye skrevet fra styret om dem, har det vært diverse møtevirksomhet. Mer om dette kommer nokså snart – og noe veldig snart. Vi håper det skal falle i smak!

For dere som skal på vintertreffet, vil dere treffe oss alle i styret der – vi vil ha på oss røde nøkkelbånd slik at vi blir lettere å legge merke til. (Bilder av oss her: Styret i TOCN 2017-2018)

Hilsen Styret

Legg igjen den første kommentaren