Tesla sikkerhetsoppdatering – Potensiell produksjonsfeil på parkeringsbremsene

Artikkel

Av: Satheesh Varadharajan

Tesla har idag, torsdag 20. april 2017, sendt ut en pressemelding angående en potensiell produksjonsfeil av parkeringsbremser. Dette gjelder hovedsaklig biler som er produsert mellom februar og oktober i 2016.

Pressemelding følger:

Tesla har nylig oppdaget en potensiell produksjonsfeil med de elektriske parkeringsbremsene som er installert på spesifikke Model S og Model X kjøretøy, feilen kan forhindre parkeringsbremsen fra å slippe. Vi mener at dette problemet ikke kan medføre sikkerhetsfare for våre kunder, og vi har ikke sett at dette har forårsaket noen ulykker eller personskader. Vi vil riktignok være ekstra oppmerksomme på dette og kommer til å proaktivt bytte ut disse delene for å være sikre på at ingen problemer oppstår.

Vi har identifisert at den elektriske parkeringsbremsen installert på Model S og Model X bygget mellom februar og oktober 2016 kan inneholde en mekanisme som kan ha blitt produsert feilaktig av vår tredjeparts-leverandør. Hvis denne mekanismen går i stykker vil parkeringsbremsen forhindre bilen fra å bevege seg og parkeringsbremsen vil sitte fast. Det har ikke forekommet noen rapporter om at parkeringsbremsesystemet feiler og ikke holder igjen en parkert bil eller at systemet feiler i å stoppe en bil i en nødsituasjon på grunn av denne feilen. Parkeringsbremsen har ingen påvirkning på bilens vanlige bremsesystem. Vi har også indentifisert at det kun er en lav prosentandel mekanismer i bilene bygget i denne perioden som er produsert feilaktig.

Takk for at du velger å være Tesla-kunde. For mer informasjon, ofte stilte spørsmål, og andre detaljer relatert til tilbakekallingen kan du besøke våre side med som heter Tilbakekallings informasjon. Om du skulle behøve ytterligere assistanse kan du ringe oss på 800 11 093 eller sende en epost til ServiceHelpEU@tesla.com.

Legg igjen den første kommentaren