Tesla Nyheter – To Tesla avdukinger i år

Artikkel

Av: Vigdis Asbjørnsen

Mange har ventet på å få vite mer om Model 3. I det siste har det vært flere observasjoner av biler på veiene i California.

Det er store forventninger til hvordan denne bilen vil bli, dens prestasjoner og hva den vil koste.

Del 2 av Model 3 avdukingen kommer i juli når bilene etter planen skal gå i produksjon.

Det ser imidlertid ut til at det ikke kommer til å være den eneste avdukingen i år…

I følge de siste Twittermeldingene fra Elon Musk vil Tesla vise frem enda en ny modell:

I omtrent et år har et team ledet av Jerome Guillen jobbet med “The Truck”, og allerede i september i år kommer den første avdukingen av dette prosjektet.

Det er i følge meldingene en semi-truck, og den vil senere følges av en pick-up om 18 – 24 mnd. Blir disse vellykket, vil dette på nytt revolusjonere transportbransjen. Guillen har tidligere ledet lastebilsatsningen til Daimler frem til en veldig vellykket modell (Cascadia) så det lover godt for Tesla.

En helt utslippsfri lastebil vil spare sin eier for en masse drivstoffutgifter på toppen av at den vil tilfredsstille alle tenkelige utslippskrav.

Pick-up er en type bil veldig mange amerikanere sverger til, så en slik vil nok slå godt an, om de tradisjonelle kjøperne av slike biler klarer å kjøpe en bil uten eksos og motordur 😉

PS: Det dukket opp en liten avsløring til i den samme twitter-tråden som kanskje ikke så mange så: Det kommer en ny Roadster etterhvert, og den blir en cabriolet 🙂