Tesla “Meet-N-Greet” på Fornebu kommende lørdag

Artikkel

Av: Terje Choi Førsund

Ayaz Mohammad og Cristian Wiik arrangerer, i samarbeid med Tesla Owners Club Norway, Finland og West Sweden, et Tesla-treff kommende lørdag, 27. mai 2023 – på Fornebu. Bli med du også!

Cristian Wiik, en av initiativtakerne, uttaler: Alle er hjertelig velkomne til vårt treff. Stock Tesla, modified, eller andre utgaver av elbiler. Målet med dette møtet er å dele vår felles interesse for elbiler, dele kunnskap, erfaring og ha det hyggelig og koselig tid sammen. Det kommer medlemmer fra TOC Danmark, Finland og Sverige Vest – i tillegg til Norge.

Program

Før kl. 11:00 – Oppmøte – og avreise til Equinor
Programmet starter med samling på parkeringsplassen ved Sjøflyhavna Kro, klokken 11. Når alle har møtt opp og skravlet litt, kjøres det noen hundre meter – til Martin Linges vei 57 (Equinor-bygget). Der blir det photoshoot foran det svært fotogene bygget.


Ca. 11.30 – avreise til Telenor Arena
Etter fotografering, reiser vi videre til Telenor Arena, for mer photoshoot, konkurranser og Tesla-prat. Den mest spesielle stylede Teslaen plukkes ut, og de beste bildene vil kunne bli brukt i en egen påtenkt kalender for 2024.


Ca. 13:00 – avreise videre til Fornebu P-hus for lunsj
Langtidsvarselet byr på sol og 24 varmegrader, så etter Telenor Arena (ca. 13:00) reiser følget over til Fornebu P-hus (4 timers gratis parkering) for så å gå ned til Storøyodden strand for bading og evt. grilling.

Alternativ lunsj – på Maya’s restaurant
For dem som ønsker å spise en bedre lunsj, kan dere bli med til Maya’s (se meny lengre ned på siden). OBS! Ønsker du dette, må du senest onsdag 24. mai sende en mail til teslatreff.norge@gmail.com med navn, antall personer, allergier og menyvalg. Husk – senest tirsdag.

For dem som skal spise lunsj på Maya’s; her er menyen:
Maya’s Meny 1 og  Maya’s Meny 2


Ca. 16:30 – avreise til Holmenkollen
Treffet avsluttes med en en litt lengre kjøretur, til Holmenkollen (Kongeveien 5). Fra ca. 17:00 til 19:00 blir det atter en photoshoot, samt at alle de moderne bilene som kan kjøre lysshow, samles for et kult show – før det hele avsluttes.


OBS!
På bildene lengre ned (invitasjonen) er det enkelte steder oppgitt feil klokkeslett. De korrekte tidene står i teksten over.


Ingen påmelding til treffet – møt opp, dersom du er interessert!