Nytt TOCN-styremedlem presenteres: Christina i god fart, med sin T3SLA1

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Tesla Owners Club Norway har fått et nytt medlem inn i styret dette året, nemlig Christina Reneè Nilsen fra Stokke. Du kan møte henne susende rundt i sin nye Model 3 Performance. Nye bilder av bilen sin legger hun ut på Instagram, nesten hver eneste dag.

Christina Reneé Nilsen er opprinnelig fra Vega i Nordland, og hun er superglad for sin Tesla Model 3. Akselerasjonen i Teslaen nok noe av det hun liker aller best.

Sin første Tesla hentet hun ut i mars 2021, en Model 3 Long Range, men allerede i mars i år ble den byttet ut i en splitter ny Model 3 Performance – med Enhanced Autopilot (forbedret autopilot red.)

Mange fordeler
Valget av bilmodell ble egentlig ganske enkelt, da hun ble kjent med Tesla sine modeller. Og hun ramser kjapt opp alt som er fordelaktig med en Tesla:

  • Først og fremst liker hun brukervennligheten, som hun mener er enormt god.
  • Rekkevidden synes hun også er betraktelig bedre enn på andre elbiler.
  • Sentry Mode har «reddet» henne i forhold til parkeringsskader, hvor sjåføren har stukket av.
  • Teslas superladernettverk er en stor fordel, mener hun.
  • Og Teslas app, som hun kan styre med mobiltelefonen, mener hun er genial.

Kjempefornøyd
Etter en del kjøring, har hun erfart at bilen hennes har utrolig lavt forbruk – selv i høy hastighet. Track Mode, som hun har på sin Performance, synes hun er helt topp, og rågøy å teste ut på banekjøring og snøføre. Hun har gjennomtestet alt som hører til bilen, og kan ikke bli mere fornøyd enn det hun er i dag.

– Det å eie en bil som er «levende», i den form av at den kommer med oppdateringer hele tiden, er jo med på at en føler at en stadig får en helt ny bil, forteller Christina.

Tesla er foran
Hun liker godt at Tesla Servicesenter kan kontaktes direkte på melding i appen, og når Tesla Mobile Service plutselig dukker opp hjemme på egen adresse, da er dagen reddet.

– Jeg har testet de aller fleste elbiler som er på markedet nå, og kan med hånden på hjertet si at Tesla er mange år foran konkurrentene. Ingen andre merker har så langt fått meg til å skifte ut min Tesla, utbryter Christina begeistret.

Mye kjøring
Det har blitt mange turer med Teslaen allerede, for Christinas Performance står ikke mye stille i garasjen. Den aller beste langturen hadde hun til Nordland denne sommeren. 2200km tur/retur, og absolutt ingen problemer på turen. Ingen ladekøer noen steder forteller hun, og ofte ble bilen ladet så kjapt at hun nesten ikke rakk å ta en skikkelig pause i løpet av ladeøkten.

Deler gjerne sin Tesla-kunnskap med andre
I juni var det TOCNs årlige årsmøte, og selv om Christina var forhindret i å møte opp personlig, så ble hun valgt inn i styret. Hun ser fram til å jobbe aktivt for medlemmene, og få til enda mer når det gjelder samarbeidsavtaler og sosiale arrangementer fremover.

– Jeg er utrolig glad i bilpleie, og kan svare på det meste når medlemmene spør om noe innenfor det tekniske, og alt som handler om Tesla og de ulike Tesla modellene. De nærmeste superladerne som jeg kan treffes oftest på, er Fokserød, Ringdalskogen og Holmestrand.

Så, dersom det er noen som ser Christina og hennes Model 3 med det personlige bilskiltet T3SLA1, så er det bare å ta kontakt. Christina Reneè Nilsen tar mer enn gjerne en god Tesla-prat med deg.

Velkommen inn i TOCN-styret skal du være, Christina.

Tekst: Journalist Vigdis Margrethe Løver

Foto: Privat