Nå kan du bestille Tesla-kalenderen for 2022!

Artikkel

Av: Roger Kolbu

Nok en gang lager TOCN en helt egen årskalender, kun for oss Tesla-frelste! Kalenderen for 2022 består av 13 av de beste bildene fra høstens fotokonkurranse, der temaet var “Ut på tur i natur med Tesla”.

Gratulerer!

Vi gratulerer de 10 vinnerne (ja – denne gang var det faktisk hele tre fotografer som hver fikk to av sine innsendte bilder med i kalenderen). Kalender er snart på vei i posten!

Lekker utførelse

Vi har denne gang fått laget kalenderne i Norge, på høykvalitets glossy papir. Prisen har vi klart å holde nede på akkurat 200 kroner (inkludert frakten på 46 kroner), slik at flest mulig av dere skal finne årets kalender verd å henge på veggen! Kjøper du to eller flere kalendere, koster de påfølgende kalenderne kun kroner 150.

Det betyr:
1 kalender: kr. 200,-
2 kalendere: kr. 350,-
3 kalendere: kr. 500,-
4 kalendere: kr. 650,-
5 kalendere: kr. 800,-
osv…

Vipps + bestillingsskjema

Så, skynd deg å åpne Vipps på telefonen, velg ikonet “Send”, legg inn 16830 i feltet “Send til”, og legg inn beløpet.

Helt til slutt, før du klikker “Neste”, legger du inn ditt navn, adresse og postnummer/-sted under “Skriv en liten melding …”. Deretter er det bare å betale!

Når du så har betalt, legger du inn transaksjonsnummeret (10 siffer) for betalingen inn i bestillingsskjemaet nedenfor. Vi vil da sende din bestilling til en postkasse nær deg!

Dersom du har spørsmål: ta kontakt med oss via support-funksjonen.

Legg igjen den første kommentaren