Tesla Mobile Service står klare på Fokserød SuC fredag 15. oktober

Artikkel

Av: Roger Kolbu

I morgen, fredag, fyller Fokserød Senter 35 år. I den forbindelse vil biler fra Tesla Mobile Service være til stede fra kl. 10:00 til kl. 18:00. Benytt anledningen til å få fikset småting, eller oppgradert din bil til CCS-lading!

I tillegg kan du samtidig få prøvekjøre en Model Y!

Denne superladeren på E18 mellom Tønsberg og Sandefjord, er en relativt ny superlader med 16 stolper, som står klare til bruk for dem som har CCS lading.

Har du ikke oppgradert din Model S/X til CCS ennå, har du muligheten til å få gjort det på fredag. Da stiller nemlig Tesla Mobile sine servicebiler nok en gang opp på Supercharger-stasjonen, fra klokken 10-16.

Denne dagen kan du få hjelp til det meste man ikke trenger en løftebukk til. Både det som går på garanti og betalingsjobber.

Ønsker du å møte høsten med mulighet for å lade via CCS-kontakten? Da kan dette fikses i morgen! Her kan det også fikses dørhåndtak, låser til panser og bagasje, nye nøkler – dersom den gamle ikke funker så godt mer. Eiere av alle Teslas modeller kan møte opp og få gjort småjobber på bilen denne fredagen, også dem som har skaffet seg Model Y. En laptop er også med i servicebilene, og servicefolkene hjelper gjerne til med datarelaterte utfordringer.

Servicebilene vil utføre alle de servicer de rekker i løpet av dagen, fram til klokken 18.00 – dersom det fortsatt er noen som står i kø og trenger hjelp.

Tesla Mobile Service håper at riktig mange finner veien til Fokserød Supercharger i morgen!