Tre med Tesla Model Y

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Tesla Model Y har kommet til landet, og tre av de gjestene som fikk lov å ta denne modellen i nærmere øyesyn, måtte jo TOCNs utsendte journalist snakke litt med. Spørsmålet denne gang lød: Vil du ha Model Y, nå som du har sett nærmere på den?


Først ble Knut-Fredrik Søbakken fra Nes spurt om hva han tenkte etter å ha møtt Model Y:
– Jeg må nok vente litt med å erstatte min Model S tror jeg. Jeg kan ikke helt forsvare å bytte ut den allerede, til det synes jeg Model S passer meg alt for godt akkurat nå.


André Jølsen fra Drammen svarte skråsikkert på spørsmålet:
– Jeg er blitt helt forelsket i Model Y. Jeg har sett den på bilder, men den er mye finere i virkeligheten. I kveld ble jeg meget positivt overrasket av den store bagasjeplassen, og bilen virket mye kraftigere bygget enn Model 3. Denne her er bare rålekker!


Trude Bræin fra Skedsmokorset var veldig positiv til Model Y:
– Denne Y-en var jo stilig da, og mye penere design enn Model 3, synes jeg. Jeg har Model X nå, og denne Y-en ligner jo mye på X-en.

Jeg likte veldig godt at den var såpass god høyde på den. Men, jeg må nok prøve den skikkelig ganske snart – og se hvordan den oppfører seg på veien. Og det må bli ganske snart, så nå må det ryddes plass i kalenderen.

Tekst og foto: journalist Vigdis Margrethe Løver
Ingressfoto: Roger Kolbu, TOCN

Legg igjen den første kommentaren