Tesla leverer din nye Model 3 hjem til deg

Artikkel

Av: Roger Kolbu

Tidligere i år reduserte Tesla prisen på innstegsvarianten av Model 3 betraktelig. Nå opplever de så høy etterspørsel etter Model 3, at de utvider leveringstilbudet sitt.

For å møte etterspørselen etter Model 3 og samtidig ivareta smittevernreglene, har Tesla nå startet et pilotprosjekt med hjemlevering av bil. Denne sommeren tilbyr de hjemlevering kostnadsfritt til utvalgte kunder i Oslo-området, som et prøveprosjekt.

Senere vil hjemlevering kunne bli tilgjengelig som en betalt tilleggstjeneste for kunder som ønsker dette.
– Vi gleder oss til å kunne tilby en leveringsform som både er praktisk for kunden og øker vår evne til å gi kunden bil raskest mulig, sier kommunikasjonsdirektør Even Roland Sandvold i Tesla Norge i en pressemelding.

Model 3 har satt standarden for en moderne, familievennlig elbil. I lanseringsåret 2019 ble den kåret til årets bil, folkets favoritt og årets beste bilkjøp i Norge. Fortsatt er den svært populær, og hittil i år er den blant Norges mest solgte elektriske biler.

Model 3-varianter med rekkevidde og startpris

Variant Drift Rekkevidde Startpris
Model 3 Standard Range Plus RWD 448 km 349 900 kr
Model 3 Long Range AWD 614 km 449 900 kr
Model 3 Performance AWD 567 km 499 900 kr

Leverings- og registreringsomkostninger kommer i tillegg. Alle rekkeviddetall er etter WLTP-standarden.

Månedspris med vinterdekk og hengerfeste

Variant Rente første 36 mnd Månedspris
Model 3 Standard Range Plus 1,49 % 2 946 kr
Model 3 Long Range 0,25 % 3 492 kr
Model 3 Performance 2,19 % 4 163 kr

Månedspriseksemplene forutsetter renten spesifisert til venstre (som er flytende nominell rente i 36 måneder, deretter gjelder markedsrente, med unntak av Model 3 Performance, hvor markedsrente er gjeldende for hele låneperioden), 35 % i egenkapital og inkluderer termingebyr, etableringsgebyr og tinglysning. Leverings- og registreringsomkostninger er også inkludert. For fullstendige vilkår, se Teslas nettsider.

Foto: Roger Kolbu, TOCN

Legg igjen den første kommentaren