Vel møtt til årsmøte

Artikkel

Av: Roger Kolbu

På vegne av styret i TOCN gleder det meg å meddele at vi i år tar sikte på et fysisk treff i forbindelse med årsmøtet. Vi kommer også til å kjøre det hele digitalt, slik at betalende medlemmer får vært med på valg, stemmegivning, etc. Vi har satt datoen litt frem i tid, og etter sommerferien – nærmere bestemt lørdag den 28. august 2021 (OBS! Ny dato).

Forhåpentligvis gir det rom for at samfunnet har åpnet opp tilstrekkelig, slik at vi kan få booket en lokasjon som passer til en hyggelig samling. Vi er i ferd med å motta de siste tilbudene på leie av lokaler på Østlandet. Følg derfor med i denne artikkelen for oppdaterte opplysninger.

Valgkomiteen vil komme med en kunngjøring, der de kommer med sine forslag og orienterer hvordan man kan komme med ønsker. De starter prosessen i disse dager og kommer tilbake med mer informasjon når de er klare.

Som teknisk løsning for gjennomførelse av det digitale årsmøtet, har valget falt på en tjeneste fra Digitalt Demokrati (DigDem). Når tiden nærmer seg vil det bli gitt informasjon om hvordan man melder seg på, tidsfrister, linker til skjema, etc.

Frem til det vil jeg ønske alle sammen en riktig god sommer og kan med hånden på hjertet si at vi gleder oss til å treffes igjen!

For styret,
Satheesh Varadharajan
President og styreleder

Tesla Owners Club Norway

Basert på tilbakemeldinger fra flere av våre medlemmer, valgte vi å flytte årsmøtet til én helg senere, altså 28. august 2021. Vi takker for rask respons!