TOCNs julekalender 9. desember 2020

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Har du julemusikken på i stereoanlegget i din Tesla? Det er en flott måte å komme i julestemning på. En annen fin måte å forberede seg til jul, er å åpne dagens julekalenderluke. Da kan du samtidig spare tusenlapper! Ha en super desemberdag!

TOCNs fotokonkurranse denne sommeren hadde temaet “Tesla i naturen”, og mange flotte bilder kom inn i postkassen. Hver dag i julekalenderen, blir ett av bildene presentert av dem som ikke fikk plass i TOCNs kalender for 2021. Har du bestilt en kalender? Anbefales. I dag presenterer vi et par samarbeidspartnere, og kanskje et supertilbud, tips fra våre medlemmer, samt tegnekonkurranse for alle barn som tegner på skjermene i Teslaen.


Kalenderen for 2021 er klar for utsending!

Ønsker du et flott TOCN-kalender for 2021, så kan du både se og bestille den via denne lenken:
https://www.tocn.no/2020/11/tesla-kalenderen-for-2021-er-klar/


Presentasjon av samarbeidspartnere:

Asker Autospa gir bilen din proff bilpleie. De tilbyr alt fra salgsklargjøring, nybilklargjøring, lakkforsegling, lakk-korrigering, solfilm og interiørrens. Sjekk ut deres medlemsfordelside hos oss, og finn ut om dette er noe du har lyst til å gjøre for din bil.

Blant alle TOCNs samarbeidspartnere har du også tilgang til en advokat om du skulle behøve det. Hammervold Pind AS bistår TOCNs betalende medlemmer, og gir en rabattert timepris. Godt å vite i en presset situasjon. Klikk på lenken og du finner ut alt de kan bistå med.

TOCNs egne tips og triks:
Når du skal søke opp en adresse på skjermen, så legg inn husnummeret aller først i adresselinjen. Da finner den fram til riktig adresse mye kjappere, og du kommer vel fram til din destinasjon.

Ekstra Juletilbud!

Unik Solfilm og Folie har profesjonelle medarbeidere med over 20 års erfaring innen dette fagfeltet. Våre medarbeidere har stor kompetanse på foliering, lakkrens, ripefjerning, coating, bilvask, innvendig rens, lukt fjerning, klargjøring av ny/brukt bil.

Unik Solfilm og Folie AS holder til kun 200 meter fra Tesla Kristiansand, i Avenyen i Sørlandsparken.

De gir nå våre betalende medlemmer usedvanlig lave spesialpriser ifm. julekalenderen. Monteringen må bestilles innen 28.12.2020, og oppdraget må utføres innen 28.02.2021. Se hele tilbudet på deres medlemsfordelside hos oss!

Medlemmer av TOCN oppnår normalt 24 – 45 prosent rabatt på listeprisene, men ifm. julekalenderen er rabattene enda større!

TOCNs tegnekonkurranse for barn i alderen 0-15 år
Vi fortsetter å invitere til tegnekonkurranse på skjermen. Tegn en ny tegning hver dag, og hver tegning fungerer som ett lodd i trekningen av en overraskelse på julaften. Legg bilde av tegningen inn i kommentarfeltet under dagens kalender, i ett av de delte kalender-innleggene i våre Facebook-grupper. La barna bli med da vel!

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Vigdis Margrethe Løver
Motiv: På fjellet over til Dombås