TOCNs julekalender 8. desember 2020

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

16 dager igjen til jul, og i dag er det siste frist for å sende julepakker til USA. Julekosen gir vi bort i gave til alle i vår egen julekalender. Ta fram kaffekoppen og hygg deg med dagens tips.

Det er artig å kunne vise fram bildene som kom inn til årets fotokonkurranse, for det var jo enormt mange flotte bilder som ble sendt oss. Presentasjonen av våre gode samarbeidspartnere har vi også i dag, samt de beste tipsene, som kommer fra våre ivrige medlemmer. Aller nederst i dagens luke er det invitasjon til tegnekonkurranse. La barna tegne på skjermen i Teslaen din.


Kalenderen for 2021 er klar for utsending!

Ønsker du et flott TOCN-kalender for 2021, så kan du både se og bestille den via denne lenken:
https://www.tocn.no/2020/11/tesla-kalenderen-for-2021-er-klar/


Presentasjon av samarbeidspartnere:

Et svenske firma har også funnet sin plass blant våre samarbeidspartnere. THE NEW AERO AB, og disse tilbyr spesielle felger til din Tesla. Så om du ønsker å gjøre bilen din litt mer spesiell, så er det her du skal kikke. Klikk på lenken og se hva de kan utstyre Teslaen din med.

Ønsker du mere bilpleie for din Tesla, så sjekk ut Swissvax Center på Lillehammer. De kan det som skal til for å behandle bilen på aller beste måte, for her blir ingen ting overlatt til tilfeldighetene. Klikk deg inn på lenken og få inspirasjon.

TOCNs egne tips og triks:
Dette tipset kommer direkte fra medlemmene på Facebook, og gjelder Model S og Model X: Hold bremsepedalen inne, litt hardt, så dukker det opp en liten «H» i den lille skjermen. Deretter kan du slippe bremsepedalen, og bremsen holder seg aktivert, inntil du trykker på gasspedalen igjen. Dette kan være et nyttig tips, om du for eksempel står i stille i kø.

TOCNs tegnekonkurranse for barn i alderen 0-15 år
Aktiviser barna i vår tegnekonkurranse. Tegn en tegning på skjermen i bilen. Det kan tegnes hver eneste dag, og hver tegning fungerer som ett lodd i trekningen av en overraskelse på julaften.

Legg bilde av tegningen inn i kommentarfeltet under dagens kalender, i ett av de delte kalender-innleggene i våre Facebook-grupper. La barna bli med da vel!

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Jo Sanaker
Motiv: En stopp midt inne i Lærdalstunnelen