TOCNs julekalender 17. desember 2020

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Kun én uke igjen til julaften. Har du begynt å glede deg til grevinnen og hovmesteren på lille julaften? Benytt ventetiden til å åpne dagens luke, og se hva du kan få av nye ideer til deg selv eller bilen din.

Rundt 200 flotte bilder kom inn til høstens fotokonkurranse, og det er morsomt å presentere noen av de bildene som ikke ble med i årskalenderen. Slik som dagens bilde. Vi har også i dag presentasjoner av våre gode samarbeidspartnere, og gir deg våre medlemmers egne tips, og nederst ser du invitasjonen til barnas skjermtegnekonkurranse.


Kalenderen for 2021 er klar for utsending!

Ønsker du et flott TOCN-kalender for 2021, så kan du både se og bestille den via denne lenken:
https://www.tocn.no/2020/11/tesla-kalenderen-for-2021-er-klar/


Presentasjon av samarbeidspartnere:

Hos GYTIS AUTEK AS har du mulighet til å få tak i nyttig tilbehør til din bil, slik som gummimatter og skvettlapper. Andre typer matter til hele bilen er også noe de leverer, og vil du ha litt ekstra beskyttelse på karmer i bilen, så må du se etter på denne lenken.

Hunden din skal også ha det bra i din Tesla når du skal ut på tur. Hundeburspesialisten leverer bur som er tilpasset alle Tesla sine modeller. Med dette buret kan du få plass til både hund og baggasje, og alt er sikret på aller beste måte. Klikk deg inn på denne lenken, og finn ut hvordan dette kan ordnes til beste for din firbente venn.

TOCNs egne tips og triks:
Teslaene er utstyrt med stemmekommando både på norsk og engelsk. Ved å velge det språket du ønsker i bilen, kan du ved å trykke på høyre rulleknapp, befale bilen å «ringe mamma», «aktivere setevarme i førersetet», «jeg er varm» eller «jeg er kald» (bilen senker eller øker temperaturen 1,5 grad). Si «Spill Blinding Lights», og bilen finner fram til melodien og spiller den, eller du sier «kjør til nærmeste McDonalds» – og den finner veien fram på kartet. Disse og mange andre kommandoer er mulig, så her er det bare å leke seg fram.

TOCNs tegnekonkurranse for barn i alderen 0-15 år
Har barna i familien blitt aktivisert i vår store tegnekonkurranse? Ikke det nei. Da er dette dagen du skal gjøre det. Sett deg ut i bilen og la barna leke med streker og farger på skjermen. De kjenner godt til tegneprogrammet på nettbrettene sine, så dette pleier de fleste å få til. Ta et bilde av tegningen med mobilen og legg det i kommentarfeltet under dagens kalender i et delt kalender-innlegg i våre Facebook-grupper. Kanskje er det ditt barns tegning som blir trukket ut på julaften, og som kan motta en overraskelse.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Erik Kristoffersen
Motiv: Balestrand

Legg igjen den første kommentaren