Feiring av Supercharger i Varangerbotn

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Fredag 20. november kl 17:00, altså denne fredagen, blir det feiring i Varangerbotn. Verdens nordligste og Europas østligste supercharger skal høytidelig åpnes, og ordfører i Nesseby kommune, Knut Store, vil foreta den offisielle åpningen. Alle Tesla-eiere som har mulighet, er hjertelig velkommen til å delta på åpningen.

Det er mange som må involveres i byggingen av en supercharger. På denne nordligste plassen er det Mietinen Maskin AS som har jobbet sammen med Nesseby Kommune og Tesla Norge for å få dette til.

Nå står det tre stolper klare til å lade opp Teslaene, og den ene stolpen er laget spesielt for biler med tilhenger. En lykkedag for alle i nord, og alle Tesla-eiere som kommer på besøk. Rekkeviddeangsten har med dette fått mindre plass i nord.

Det var opprinnelig planlagt en større markering, men av smittevernhensyn, har feiringen blitt nedskalert. Men høytidelig vil det bli likevel, og at det blir enda enklere å være Tesla-eier i nord, er i hvert fall sikkert.
Velkommen til åpningen kl 17:00.