Tesla har åpnet salgsavdeling i Sarpsborg

Artikkel

Av: Roger Kolbu

I dag har Tesla åpnet butikken i Albert Moeskaus vei 68 i Sarpsborg. Om ikke lenge vil også servicesenter stå klart for regionens Tesla-eiere.

– Nysgjerrige innbyggere er velkommen til oss for å se og prøvekjøre familievennlige, helelektriske biler. Vi gleder oss til å kunne møte innbyggerne i regionen for å fortelle mer om fordelene ved å gå over til en elbil. Både premiumbilene Model S og Model X, og den enklere Model 3, er utstilt og tilgjengelig for prøvekjøring, forteller kommunikasjonssjef i Tesla Norge, Even Sandvold Roland.

– Serviceavdelingen på samme adresse vil åpne for kunder i løpet av kort tid. Tesla-eiere vil snart kunne booke servicetime i Sarpsborg gjennom Tesla-appen, på samme måte som de allerede gjør med øvrige servicesentre i dag, fortsetter han.

Tesla-senteret i Sarpsborg er den femte Tesla-lokasjonen som har åpnet så langt i år. Hittil i år har Tesla åpnet kombinerte butikker og servicesentre i Åsane, Molde, Haugesund og Bodø.

– Det er mange nordmenn som gleder seg til Model Y kommer til landet til neste år, og Tesla jobber aktivt med å utvide kapasiteten vår i forkant av lanseringen, slik at vi kan fortsette å gi alle Tesla-eiere over hele landet en god kundeopplevelse, avslutter Even Sandvold Roland.

OBS!
Det er for tiden veiarbeide i gata til høyre for bygningen.
Følg derfor ikke navigasjonen, men kjør inn i den gateadressen bygningen tilhører.

Foto: Roger Kolbu, TOCN

Legg igjen den første kommentaren