Tre med Tesla på treff i Trondheim

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

TOCN var medarrangør da Dekkmann i Trondheim samlet Tesla-eiere til informasjonsmøte om dekk og felger på sin splitter nye avdeling på Sandmoen ved Heimdal. Møtet med de interesserte medlemmene var godt og innholdsrikt, og muligheten til å snakke litt nærmere med de fremmøtte var meget hyggelig.

Christian Hay fra Tanem 

Christian er nybakt Tesla-eier og det er kun 2 måneder siden han hentet bilen sin. En rød Model S 100D står og venter på ham for å bli med på nye kjøreturer hver eneste dag. Han har slitt litt med dugg på vinduene etter siste oppdatering, men fikk tips om å stille inn manuelt for å få alt til å fungere optimalt, så nå er det blitt litt bedre.

– Jeg var spent på å møte folk på dette Dekkmann/TOCN-treffet og få masse info om dekkvalg, og om det må være originale felger på bilene eller om det er fullt mulig å skifte felgene ut etter hvert. Han fikk svar, så felgskifte blir det nok snart.

– Jeg oppdaget dette arrangementet på Facebook, og tenkte: hvorfor ikke møte opp? Og det ble et veldig bra treff med god info, synes Christian Hay.

Geir Eltvik fra Romolslia

Geir har vært Tesla-eier i et halvt års tid nå. Han kjører rundt i en Model 3 fra juni sist år som han har foliert matt svart. Hittil har bilen rullet 20.000km, og kjøregleden er meget stor.

– Jeg så en matt svart bil i England for mange år siden og har ønsket meg det siden da. Endelig fikk jeg en bil jeg kunne foliere på samme måten, samtidig som jeg har satt på skvettlapper foran og bak for å beskytte mot steinsprut. Som yrkessjåfør kan Geir ganske mye om dekk og felg, og han synes det er veldig viktig å få ut info om valgene som må tas i forhold til dette.

– Ingen kan velge riktig uten å vite hva en gjør, mener Geir Eltvik.

Alexander Vollelv fra Stjørdal

Alexander er den siste i rekken i dagens «Tre med Tesla». Det er i en hvit Model 3 fra april 2019 han kjører rundt i, og han har allerede rullet 15.000 km i den. Dekkmann/TOCN-treffet syntes han var veldig lærerikt, og tilbudet som han fikk når det gjaldt handel, gjelder ut uken. Mulighetene til å gjøre et bra kjøp for ham, er absolutt til stede.

– Det er alltid hyggelig å møte nye folk og Tesla-entusiaster fra området, så slike treff som dette liker jeg veldig godt, forteller Alexander. Neste langtur med Teslaen blir om et par helger.

– Jeg må jo prøve den nye superladeren på Storlien, det er jo kun en times kjøretur fra Trondheim, sier Alexander, og gleder seg allerede til neste Tesla-treff som han håper ikke blir alt for lenge til.

Tekst og bilder: Journalist Vigdis Margrethe Løver

Legg igjen den første kommentaren