FAMILIEDAG PÅ TUSENFRYD 14. SEPTEMBER

Artikkel

Av: Vigdis Asbjørnsen

Grunnet kraftig regnvær, besluttet vi å flytte vårt arrangement på TusenFryd fra 17. august til 14. september. De som allerede kjøpte billetter, vil kunne benytte disse den 14. september, dersom dere ikke benyttet dem på den opprinnelig oppsatte dato.

Vi ønsker å samle våre medlemmer til en koselig familiedag på TusenFryd.  Vi har fått en spesialpris på inngangsbilletten, og håper at vi blir mange. Her kan dere utfolde dere, teste grenser eller vinnerlykken og ha en fantastisk dag sammen med mange andre Tesla-familier. Bli med på en morsom dag for store og små!

TusenFryd ønsker å gi TOCN-medlemmene en god pris. Ordinær pris er 429 kroner pr. billett (barn under 95 cm er gratis) pluss 60 kroner i parkering, men denne dagen har du (som er betalende TOCN-medlem) fått en spesialpris på kun 280,- kroner pr. person (også de gjestene du har med deg den dagen) inkl. parkering av bil. Parkeringslapp laster du ned via lenke nederst i denne artikkelen, når du er innlogget som betalende medlem.

Selvsagt kan alle medlemmer fra TOCN-gruppa på Facebook komme til TusenFryd denne dagen, men kan dessverre ikke tilby denne spesialprisen til andre enn våre betalende medlemmer. Så kanskje det er på tide å bli medlem?

Vi ser for oss felles ankomst til TusenFryd ca kl. 10:30 når de åpner. De som ikke rekker dette kan selvsagt komme senere. Husk å benytte inngangen beregnet for grupper, da vi får utdelt egne armbånd denne dagen.

De som rekker å starte tidlig, samler seg på Tyrigrava klokken 10:00. Etter litt skravling og hilsing kjører vi samlet til TusenFryd.

På TusenFryd kan vi kose oss med en rekke attraksjoner. Mulighetene er mange i landets største fornøyelsespark!
Klokken 14:00 samles vi nede ved salgsbodene utenfor SuperSplash. Der vil det være adgang til et TOCN/Tesla-telt, der vi sponser isbuffet (OBS! Vi må forhåndsbestille dette, og kan derfor ikke garantere at vårt anslag sikrer nok is til alle), Tesla-prat og ikke minst Kahoot/Quiz – denne gangen egne runder for barn og voksne. For de minste legger vi opp til et løp med mini-Tesla. Tesla vil selv være til stede og vise fram en Model 3.

Vi samles alle sammen i teltet nede ved SuperSplash for Quiz m.m.

Billettene er rabatterte, og betalende medlemmer som abonnerer på nyhetsbrevet, får den 1. september tilsendt en ny personlig rabattkode som kun kan benyttes én gang ved bestilling. Pass derfor på at du bestiller for det endelige antall personer dere blir denne dagen. Det er en begrensning på 5 personer pr. kode, så dersom du ønsker å melde på flere enn dette, må du ta kontakt med oss for å motta en ekstra kode.

Dersom du ikke har mottatt nyhetsbrevet, sjekk din spamfolder. Ta evt. kontakt med oss ved å sende oss en melding via supportfunksjonen: https://www.tocn.no/kontakt. Husk å logge deg inn først, slik at vi ser at du er betalende medlem.


Det er ingen bestillingsfrist, og du bestiller via denne lenken: https://tickets.tusenfryd.no/

Velg først antall personer, velg 14. september som dato, tast inn rabattkoden (i feltet for dette) og klikk på den blå “Aktiver”-knappen før du klikker fortsett. Til slutt betaler du for dine valgte billetter.


Parkering på TusenFryd koster normalt kr. 60, men dette har vi fått gratis denne dagen. Parkeringslapp finner du nedenfor (du må være innlogget som betalende medlem), og det er viktig at du på forhånd skriver ut denne og legger den godt synlig i frontruta. Dersom dere kommer med to biler, skriver du bare ut to eksemplarer av parkeringsbilletten.

Vi håper du/dere tar dere tid til å delta på dette arrangementet, og samtidig får slått av en hyggelig prat med styret og andre TOCN-medlemmer.

Hvordan få parkeringslapp til TusenFryd?
Logg inn med brukernavn og passord for å få opp nedlastingslenke til parkeringslappen.
Dersom du ikke finner denne informasjonen, betyr dette at du enten ikke er innlogget, eller ditt medlemskap ikke lenger er aktivt.
Du kan sjekke status for ditt medlemskap her: https://www.tocn.no/konto.

 
Foto: TusenFryd og Roger Kolbu