TOCNs fotokonkurranse 2018, siste runde: «Tesla i julestemning»

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Da er det klappet og klart for den aller siste runden i TOCNs store fotokonkurranse som nå har pågått i hele 2018. Denne siste runden, som er runde nummer fem, er nå i gang. Temaet er «Tesla i julestemning», og nå ønskes det julebilder fra fjern og nær.

Er det nisser som danser rundt Teslaen, er bilen innhyllet av julelys, er det juletrær, julegater, julegaver eller noe annet som lager julestemningen i bildet ditt? Ha kameraet skuddklart for å fange inn de magiske juleøyeblikkene, slik at de kan nytes i lange tider og være med i fotokonkurransen.

Vi i TOCN har gledet oss over en mengde flotte bilder som har deltatt i konkurransen dette året, og det er jo litt trist at ikke alle får premier. Men bildene vil vises ved gylne anledninger framover, til glede for alle Tesla-fans.

Siste frist for innsendelse av julestemningsbilder er mandag 24. desember 2018.

Vinnerbildene i hver runde vil få plass i TOCN-kalenderen for 2019, og rundevinnerne vil også motta hver sin kalender. De tre beste bildene i hver runde blir premiert, uansett om du er betalende medlem eller ei, og premiene kommer i posten. De tre beste bildene av alle de innsendte velges ut i begynnelsen av 2019, og rundevinnerne vil motta hver sin oppmerksomhet. Hovedpremien, Tesla vegglader (TWC) eller Teslas CHAdeMO-adapter, er det imidlertid kun betalende medlemmer som kan vinne!

Så da er det bare å melde seg inn

Siste frist for innsendelse av bilder er altså 24. desember 2018
Husk å merke bildenes filnavn med ditt navn og telefonnummer, samt at mailen(e)s emnefelt merkes med «Tesla i julestemning»
Dine bilder (eller lenker til nedlasting av bilder) sendes til konkurranse@tocn.no.

Innsendte bilder blir presentert av TOCN og delt på Facebook, slik at alle får se de flotte bildene som kommer inn. Husk at alle bilder som deltar i konkurransen, stilles til TOCNs disposisjon.

Bli med i fotokonkurransen, for dette er gøy!

Regler:

1. Alle kan delta med så mange bilder de ønsker, gjerne fra arkivet til den enkelte. Hvert bilde bør være i så stort format som det lar seg gjøre. IKKE krympe bildet i mailen, send gjerne ett og ett bilde om de er store (eller send lenke til bildet, dersom det ligger på nett). Alle bilder sendes inn på denne mailadressen: konkurranse@tocn.no.

2. Innsendte bilder vil kun bli benyttet i konkurransesammenheng (artikler og kalender) og på Tesla Owners Club Norways egne Facebook-grupper og nettsider. Fotografen får sitt navn nevnt ved bruk av bildet (eller anonymt, dersom det ønskes).

3. Alle innsendte bilder må merkes, både i mail og på hvert bildes filnavn, med navn og telefonnummer. Men: bildene må ikke merkes med vannmerke. Husk innsendelsesfristen for denne aller siste runden i årets store fotokonkurranse.

4. Premie til de tre beste bildene i hver av de fem rundene. Kalendere for 2019 med bilder av alle premierte vil bli laget, samt flere andre bilder. Disse kalenderne vil bli for salg, samt sendes ut til til alle premierte i løpet av årets fem runder.

Og så til slutt: Alle innsendte bilder i løpet av året (fra TOCNs betalende medlemmer), deltar dessuten i hovedjuryeringen som skjer i løpet av januar sammen med profesjonelle fotografer som har juryert i mange ulike fotokonkurranser. Det er alltid godt å få profesjonell hjelp i den siste utvelgelsen, og for her står alle alle årets innsendte bilder likt når det gjelder utvelgelsen av vinner.

Vinneren av TOCNs fotokonkurranse 2018 får hovedpremien, som er er et fritt valg mellom Teslas TWC eller CHAdeMO-adapter. Og igjen, dette gjelder kun betalende medlemmers bidrag.

Tekst og idé: journalist Vigdis Margrethe Løver