Stort frammøte på Dekkmann-treff

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Nærmere 50 betalende medlemmer møtte fram på TOCNs store treff på Dekkmann Felgorama på Furuset. De ansatte på Dekkmann fortalte, demonstrerte, og mange fikk gode svar på sine spørsmål. Dette ble en suksess! Neste treff er allerede 16. oktober, så hold av datoen.

– Dette var et utrolig bra opplegg. Jeg er godt fornøyd med denne kvelden her på Dekkmann Furuset. Her ble vi presentert teknologien bak dekkproduksjonen, og fikk mulighet til å få dekk til rimelige priser, sa Jardar Komperud da kveldens arrangement var over. Han hadde tatt turen fra Kongsberg til Oslo for å være med, og ble medlem i september da han møtte fram på TOCNs medlemsarrangement på TusenFryd.

Glenn Smith, salgssjef i Dekkmann Furuset, ønsker velkommen til de nær 50 medlemmene som hadde meldt seg på til dette første av høstens treff.

– Jeg ser utrolig mange fordeler ved å være TOCN-medlem. Det er flott å være med i et samhold der man kan dele erfaringer, og Tesla-eierne er veldig opptatt av bilen sin og kan utrolig mye om den, forteller Jardar. Han hentet sin hvite Tesla Model S 28. juni og har allerede kjørt 13.000 km. En langtur til Frankrike i sommerferien utgjorde mye på kilometertelleren.

Det ble mye bra faglig innhold denne kvelden, noe TOCN-medlemmene satte stor pris på. Dekkmann er en stor leverandør av dekk, og representert i 61 land. De er eid av Continental Norge, er størst på felger og ønsker å være et kurssted og samlingsted for blant annet Tesla-eiere. Nye felgdesign kommer hver eneste uke, og på veggene hadde alle modellene fått hver sin plass. Lett å se, lett å samtale om og lett å bestemme seg for hva en liker best.

Glenn Smith, salgssjef i Dekkmann Furuset, forteller raskt om kveldens ganske omfattende agenda.

– Selv i Teslaer sitter det Conti-deler både i interiør, stereo og bremser, fortalte Glenn Smith, salgssjef i Dekkmann Furuset. Spørsmålene fra de fremmøtte kom fort på banen og svarene kom like kjapt både når det dreide seg om garanti, kvalitetssikring, mulig reparasjonen av felger, valg av størrelser på felger og Alloygator-beskyttelse. Piggdekkteknologien til Dekkmann er helt spesiell, og ble presentert for TOCNs medlemmer allerede på vintertreffet på Gol.

Til sist denne kvelden ble et apparat til å foreta en hjulstillingsanalyse inne på verkstedet demonstrert. Hvert hjul fikk måleinstrumenter satt fast, og så ble bilen dyttet en halv omdreining på hjulene, og vips, var kontrollen gjennomført. For øvrig mente Dekkmann at det ved dårlig lukt fra AC-anlegget i bilen burde utføres en ozon-rensning av dette. Dette hadde de også utstyr for på verkstedet hos Dekkmann Furuset.

Datamaskinen registrere alt på den halve runden dekkene skulle rulle, og sa klart ifra om ikke alt var som det skulle.

– Nå har jeg virkelig lyst på skikkelige vinterdekk på bilen min. Jeg testet piggdekkene til Dekkmann på isbanekjøringen på Gol, og det var som å komme inn i en helt annen verden, utbrøt Adrian Jektvik. Han likte godt denne TOCN-medlemskvelden på Dekkmann Furuset, og syntes det var både informativt og bra dekkende om dekk.

Kveldens lokketilbud!

Dette arrangementet var forbeholdt de betalende medlemmene av TOCN, og som lovet fikk de som hadde meldt seg på, noen skikkelige tilbud denne kvelden.

Det første tilbudet kan alle betalende medlemmer dra nytte av til og med fredag 5. oktober. Gjelder KUN Dekkmanns avdeling på Furuset.

Hvordan benytte seg av tilbudet?

Logg inn med ditt brukernavn og passord for å få frem Dekkmanns tilbud, som må benyttes tom. 5. oktober 2018.

Det andre tilbudet kan alle medlemmer av TOCN (betalende og ikke-betalende) benytte seg av. Tilbudet gjelder samtlige Dekkmann-avdelinger – og er følgende:

Dette dreier seg om tre år gamle piggdekk som har ligget på kjølelager. Dekk degraderes ikke, dersom korrekt oppbevart. Det er først når de kommer på bilen, og blir utsatt for sol og salt m.m., at aldringen begynner.
Ta kontakt med din Dekkmann-avdeling og hør om de fortsatt har disse dekkene på lager.

Tekst: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Vigdis Margrethe Løver og Roger Kolbu

Utstyret, som settes på hvert enkelt dekk, måler raskt eventuelle feilinnstillinger av hjulene.
Det var stor interesse hos TOCN-medlemmene da hjulstillingskontrollen ble utført på Dekkmanns verksted.
Thomas Oppi, Teknisk leder for Dekkmanns Personbilavdeling, tok på seg oppgaven med en kvikk sjekk på bilen.
Måleutstyret ble enkelt klemt fast på hvert hjul, og etter et lite dytt på bilen som sto i fri, ble analysen raskt behandlet og alle data om hjulstillingene lagret.
Dette utstyret ordner rensingen av Air Condition, AC, i bilen. Dette er også noe Dekkmann foretar på verkstedet sitt.
President i TOCN, Satheesh Varadharajan, gledet seg over de flotte lokalitetene Dekkmann har på Furuset, og fortalte at det var åpnet for muligheter for faste lokaler til TOCN.

 

Legg igjen den første kommentaren