20.000 medlemmer på Facebook-gruppen

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

En ny milepæl er nådd for den store, lukkede Facebook-gruppa i september. Medlem nummer 20.000 meldte seg inn, og vi kunne ønske Marie Bergstrøm velkommen.

Marie Bergstrøm ble kontaktet av oss med en gang hun ble registrert som medlem av Facebook-gruppen. Og at hun skulle få en hyggelig hilsen ved siden av sitt nye medlemskap, tok hun som en meget stor overraskelse.

– Jeg hadde lest i VG om Teslaer i Norge, og der var Facebook-gruppen Tesla Owners Club Norway nevnt. Denne gruppen vil jeg bli medlem av, tenkte jeg med det samme. Jeg søkte opp gruppa, klikket meg inn, og så plutselig var jeg medlem. At jeg ble medlem nummer 20.000, kom som en ekstra bonus.

– Dette er første gangen jeg har vunnet noe i mitt liv, så dette var utrolig morsomt, fortalte Marie Bergstrøm fra Halden. Hun deler Teslaen med sin mann, og de bytter på å kjøre den når de skal på jobben. Som premie fra TOCN, som driver den store Facebook-gruppa, fikk Marie Bergstrøm et gavekort på ett års medlemskap i Tesla Owners Club Norway, TOCN, verdens største Tesla-klubb for betalende medlemmer. Rundt 3500 betalende medlemmer er det i denne gruppa, og nye medlemmer kommer til hver eneste dag.

Som betalende medlem i TOCN får du tilgang til mange medlemsfordeler med gode rabattavtaler og informasjon som er nyttig for deg som Tesla-eier. Er du ikke medlem, så kan du klikke deg inn her: https://www.tocn.no/konto/register.

Helt siden Facebook-gruppea Tesla Owners Club Norway startet, har det kommet inn en jevn strøm av nye medlemmer. For et par år siden var det 6-7000 registrerte medlemmer, og sist høst rundet gruppen 10.000 registrerte medlemmer.

Nye medlemmer kommer til hele tiden, og i løpet av dette siste året er det altså blitt 10.000 flere medlemmmer. Dette er en formidabel økning bare på ett år, og fortsettelsen ser ikke ut til å stagnere. Dette betyr at denne Facebook-gruppen har med seg utrolig mange av dem som kjører rundt i Tesla i landet vårt.

Pr. dags dato er er det registrert 28.810 Teslaer i Norge, ifølge Teslastats.no, og det er fortsatt plass til flere. Spenningen er stor når Tesla Model 3 kommer til landet. Neste år vil de første komme på veiene og dermed vil flåten av Teslaer nå nye høyder. Og enda flere medlemmer i Tesla Owners Club Norway. Velkommen inn alle sammen!

Tekst: journalist Vigdis Margrethe Løver
Foto: Roger Kolbu, TOCN

Legg igjen den første kommentaren