Utrolig mange bilder i 3. runde av fotokonkurransen

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Sommeren inviterer til fotografering, til tross for meget god varme over det meste av innland og utland. Og i denne tredje runden i TOCNs store fotokonkurranse, har det hittil kommet inn vel 90 bilder. Allikevel ønsker vi å utvide innsendelsesfristen til 5. august 2018, og temaet for runde tre er fortsatt «Sommer og Tesla-gleder.

Et av ønskene for denne runden er at det er noen mennesker, barn eller voksne sammen med bilen. Men det er ikke nødvendig da, bare så det er sagt. Bilen i seg selv plassert i nydelig natur, er et fantastisk sommermotiv også.

Nedenfor finner du flere bildekaruseller med sommerbildene som er kommet inn. De innsendte bildene må kikkes lenge på og nytes. At det blir en tøff jobb å finne vinnerne i runde 3, ja det er i hvert fall helt sikkert.

Alle kan delta i rundene gjennom hele året, men for å vinne hovedpremien, må vinneren være betalende medlem av TOCN. Neste runde i TOCNs fotokonkurranse vil ha temaet «Tesla i høststemning».

Så da er det bare å melde deg inn 

Bildene vil få plass i TOCN-kalenderen for 2019, og rundevinnerne vil få hver sin kalender. Beste bilde i hver runde vil også få en tilleggspremie. Det beste bildet av alle de innsendte velges ut 31. desember 2018, og presenteres den første uken i 2019. Hovedpremien til årets beste bilde er fritt valg mellom TWC eller CHAdeMO-adapter. Vår flotte bil passer utrolig godt på bilder i naturens omgivelser, så nå gjelder det å finne fram dine aller beste motiver. Bildene sendes inn på mail til: konkurranse@tocn.no.

Regler:

1. Alle kan delta med så mange bilder de ønsker, gjerne fra arkivet til den enkelte. Hvert bilde bør være i så stort format som det lar seg gjøre. IKKE krympe bildet i mailen, send gjerne ett og ett bilde om de er store (eller send lenke til bildet, dersom det ligger på nett). Alle bilder sendes inn på denne mailadressen: konkurranse@tocn.no.

2. Innsendte bilder vil kun bli benyttet i konkurransesammenheng (artikler og kalender) og på Tesla Owners Club Norways egne Facebook-grupper og nettsider. Fotografen får sitt navn nevnt ved bruk av bildet (eller anonymt, dersom det ønskes).

3. Alle innsendte bilder må merkes, både i mail og på hvert bildes filnavn, og eget navn. Men: bildene må ikke merkes med vannmerke. Husk innsendelsesfristen for hver av de fem rundene.

4. Premie til de tre beste bildene i hver av de fem rundene. Kalendere for 2019 til alle premierte.

Alle innsendte bilder i løpet av året (fra TOCNs betalende medlemmer), deltar dessuten i hovedjuryeringen som skjer den 31. desember 2018, hvor hovedpremien altså er fritt valg mellom TWC eller CHAdeMO-adapter.

Alle bildene blir juryert av TOCN-styret som har flere skarpe fotografer med god teft for et godt bilde. En profesjonell fotograf blir med i juryen i den avsluttende runden, hvor hovedvinneren av hele årets innsendte bilder skal avgjøres (gjelder kun betalende medlemmers bidrag).

God fotojakt i egne bilder!❤❤❤

Tekst, ide og foto: Journalist og fotograf Vigdis Margrethe Løver.