Tre med Tesla – møte 3

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

I denne spalten besøker vi  tilfeldige superladere, og gjør korte intervjuer med tre Tesla-eiere om ulike temaer. I dag møter vi tre med Tesla på Haverslev superlader i Danmark. Denne superladeren er mest besøkt av nordmenn som kommer med båt til Hirtshals, og er ofte den første ladeplassen de trenger for å komme seg videre. I dag spør vi:

Hvordan har ferieturen med Tesla vært så langt?

Ricki Sickenger fra Bergen
Nå har vi feriert noen dager allerede, så hittil har alt vært  bra. Vi reiste over fjellet fra Bergen til Stavern, hvor vi camperte noen dager. Nå kom vi med båten fra Langesund til Hirtshals. Vi tenker oss ned til Spøttrup, hvor vi skal leie oss inn på Airbnb. Dette har vi prøvd før, og det er en fin måte å feriere på. Vi har ikke hatt noen problemer med bilen, men GPS-en brukte litt tid før den fant veien i Danmark. Jeg savner et CHAdeMO-adapter, så det ønsker jeg meg.


Michael Hermann og Alexander (6 år) fra Stavanger
Å reise med Tesla på ferie går helt greit, helt uten problemer av noe slag. Vi kommer fra Kiel nå, hvor vi leide en ferieleilighet, og er nå på vei hjem igjen til Norge. På motorveien gjennom Tyskland har jeg holdt en jevn og rolig fart i 150 km/t hele veien, og superladerne ligger bra til. Jeg er utrolig glad for min Tesla, som jeg har hatt siden desember 2017. Navigasjonen sender oss gjerne rundt på tur, og da blir det lange omveier noen ganger. Men på ferie går det greit.


Tore Jonssen fra Arendal
Nå er vi på vei hjem fra en firedagers ferietur med besøk i Legoland, Legohouse og Djurs Sommerland, og ferien med Tesla Model S 85D har gått veldig bra. Dette er første og eneste ladingen på veien opp til Hirtshals og ferjen over til Kristiansand. Overnattingen utenfor Billund hadde destinasjonslader. De to guttene våre elsker å kjøre Tesla, og kona sover veldig godt i bilen. Vi hentet vår bil mars sist år, og ferieturen gikk til Danmark da også. Super ferie med Tesla!

Tekst og foto: journalist Vigdis Margrethe Løver