Tre med Tesla – møte 2

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

I denne spalten besøker vi  tilfeldige superladere, og gjør korte intervjuer med tre Tesla-eiere om ulike temaer. I dag møter vi tre med Tesla på Tanum superlader i Sverige. En superlader som har mange besøkende og shoppende nordmenn. Denne gangen er vårt spørsmål:

Hvorfor valgte du nettopp Tesla?

Ronnie Hallén fra Lørenskog

– Akkurat denne Teslaen jeg kjører nå er en ventebil, for jeg venter nemlig på Tesla Model 3. Jeg trodde jeg skulle holde ut med en Peugeot i ventetiden, men den ble for liten for familien. Nå har jeg hatt denne 2013 P85+ i snart fire måneder og er veldig fornøyd. Den er en drøm å kjøre, men jeg gleder meg til Model 3 med autopilot. En shoppingtur til Tanum er jo veldig greit med Tesla. Og så er det så flott med alle superladerne! Det er jo bare å gønne på. Herlig.


Thomas Iversen fra Askøy

-En kompis bearbeidet meg i fem år, og til slutt lyktes han. Derfor kjører jeg nå rundt i Tesla Model X, sammen med hele familien. Vi hentet bilen i april, så dette den er første ferieturen i Tesla. Så langt har alt virket, og det er bare fryd og gammen. Men jeg holder pusten litt da, for jeg kjenner flere som har noen problemer med sine biler. Jeg kan nevne mange grunner for at det ble Tesla: lang rekkevidde, sprek bil og god plass. Men, dette er kun noen få grunner til at det ble Tesla.


Bård Lindahl fra Nannestad

-Jeg kjørte rundt i en Nissan Leaf i fire år, men har alltid ment at Tesla var den fineste. Da den gunstige  rentekampanjen kom før sist jul, så bestilte jeg bilen. Jeg hentet den på Lillestrøm før påske, og er veldig fornøyd med ladeopplegget til Tesla. Nå er jeg på tur til fotballkamp her i Sverige sammen med kamerater, så i dag har jeg det i grunnen ganske travelt. Men ladeplassen på Tanum passer bra inn i reiseopplegget, så nå er det snart fotballkamp.

Tekst og foto: journalist Vigdis Margrethe Løver

Legg igjen den første kommentaren