Vinnere i fotokonkurransen, runde 1

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Endelig er vinnerne av første runde i TOCNs fotokonkurranse klare. Det var noen utrolig flotte bilder og fantastiske øyeblikk som ble fanget av kameralinsene, så valgets kvaler var granske store når de tre rundevinnerne skulle plukkes ut.

Vinnerbildet av første runde i TOCN-fotokonkurranse «Vintermoro med Tesla» har klart å fange et fantastisk øyeblikk med sprutende snøføyke som virkelig gjengir fart og moro.

Fotograf Haavard Samnøy Bakken har tatt det flotteste bildet i denne første runden. Her er det nydelig driv i bildet og bilen kommer betrakteren i møte i en vill fart på en spennende måte.

Vinnerbilde nr 2 er tatt av fotograf Terje Førsund, og gir oss inntrykk av stor moro med flott snøføyke som framhever bilen på en meget god måte.

Terje Førsund har fanget dette Tesla-øyeblikket med vintermoro og fikk også en vinnerplass i fotokonkurransen.

Og på tredjeplass i denne første runden er fotografen Simon Taranger med dette bildet tatt fra innsiden av bilen og ut på flott vintervei med snøtunge graner. Skikkelig gjenkjennbart for Tesla-eierne i dette landet, og et motiv hvor vi fanger gleden over å kjøre en fantastisk bil i vinterlandet.

Simon Taranger fanget vinterbildet som vi alle opplever i vinterlandet vårt.

Mange gratulasjoner til alle deltakerne i denne første runden. Rundevinnerne vil bli kontaktet på epost.

Og husk: Ingen er tapere. Alle bilder deltar i konkurransen om hovedpremien til slutt.

Runde nr 2 i fotokonkurransen presenteres ganske snart, og da blir det nye sjanser til å vise fram egne bilder for alle som elsker å kjøre og kose seg som Tesla-eier.