TOCNs fotokonkurranse

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Her kommer den aller første søndagsvisningen med bilder sendt inn til TOCNs store fotokonkurranse. Her kan alle delta med så mange bilder de ønsker og være med på de fem rundekonkurransene. Vil du være med å konkurrere om den store premien til slutt, er medlemskap i TOCN din inngangsbillett.

Første rundetema er «Vintermoro med Tesla» og siste frist for innsendelse på mail er lørdag 31. mars 2018. Bli med og send inn bildene dine til konkurranse@tocn.no.

Konkurranseregler:

1. Alle kan delta med så mange bilder de ønsker, gjerne fra arkivet til den enkelte. Hvert bilde bør være i så stort format som det lar seg gjøre. IKKE krympe bildet i mailen, send gjerne ett og ett bilde om de er store (eller send lenke til bildet, dersom det ligger på nett). Alle bilder sendes inn på denne mailadressen: konkurranse@tocn.no.

2. Innsendte bilder vil kun bli benyttet i konkurransesammenheng og på Tesla Owners Club Norways egne Facebook-grupper og nettsider. Fotografen får sitt navn nevnt ved bruk av bildet (eller anonymt, dersom det ønskes).

3. Alle innsendte bilder må merkes, både i mail og på hvert bildes filnavn, med navn og telefonnummer. Men: bildene må ikke merkes med vannmerke. Husk innsendelsesfristen for hver av de fem rundene.

4. Premie til de tre beste bildene i hver av de fem rundene. Kalendere for 2019 til alle premierte.

Alle innsendte bilder i løpet av året (fra TOCNs betalende medlemmer), deltar dessuten i hovedjuryeringen som skjer den 31. desember 2018, hvor hovedpremien altså er fritt valg mellom TWC eller CHAdeMO-adapter.

Alle bildene blir juryert av TOCN-styret som har flere skarpe fotografer med god teft for et godt bilde. En profesjonell fotograf blir med i juryen i den avsluttende runden, hvor hovedvinneren av hele årets innsendte bilder skal avgjøres (gjelder kun betalende medlemmers bidrag).

God fotojakt i egne bilder, og husk første runde avsluttes 31. Mars med premiering til de tre beste bildene.

Tekst: Vigdis Margrethe Løver

Legg igjen den første kommentaren