Produkttips: Ønsker du å ha mobilen i synsfeltet?

Artikkel

Av: Terje Choi Førsund

Magneten er sterk nok til å holde selv de største mobilene!

Vi som cruiser rundt i verdens mest moderne bil er godt forsynt med to store skjermer, hvorav den ene på hele 17 tommer. Men likevel er det til tider greit å kunne se mobilen. Det finnes mange ulike løsninger, fra sugekopper til fester i/rundt luftekanalene osv., men hvorfor ikke velge noe lite og elegant?

En av TOCNs medlemsfordeler får du nettopp fra BILkomponenter, med hele 12 % rabatt for Signaturmedlemmer.

Selve festet med kula limes fast på en jevn flate (kan fjernes med tanntråd), for eksempel som bildet til høyre viser, rett til høyre for hovedskjermen. Den delen som vender ut mot mobilen er “løs”, og holdes fast av kula som er magnetisk. Platen kan vris og vendes, og dermed vinkles stående, liggende, mot sjåfør eller passasjer. En tynn liten skive limes (eller legges løst mellom baksiden og mobildekselet) på baksiden av mobilen. La limet herde i et døgn før du prøver å sette fast mobilen! Men da er alt klart til bruk!

Takket være sterk magnet, er det enkelt å plassere mobilen riktig. Den dras på plass når du fører mobilen mot festet. Ønsker du å se på YouTube mens du venter på at din bedre halvdel skal handle ferdig, eller ønsker du bare å følge med på en mer nøyaktig navigasjon (Waze, Google eller andre) – ja da har du løsningen her! 250 kroner uten rabatt. Anbefales!

https://www.bilkomponenter.no/products/magnetholder-til-smarttelefoner

En liten brikke limes på baksiden av mobilen (eller coveret som her vist). Det følger med ekstra brikke.

Tekst og Foto: Terje Førsund

Legg igjen den første kommentaren