Lær din Tesla å kjenne, bli med på Vintertreffet 2018

Artikkel

Av: Terje Choi Førsund

Med snart 20.000 Teslaer i landet, og flere tusen av oss nye eiere i år – er det viktig å bli godt kjent med sitt herlige leket…   eh elbil. Før Tesla var vi vant til fossilbiler med variert kraft og diverse treghet. Med Tesla er nå dette et tilbakelagt kapittel – nå snakker vi “umiddelbar kraft”! Bli med oss på vintertreff, der du virkelig får anledning til å teste ut bilens kjøreegenskaper!

Treff for store og små, nye som erfarne
Det har blitt en god vintertradisjon for TOCN; vi møtes på Gol 16. – 18. mars. Med eller uten familie, men med din Tesla! I fjor deltok hele 54 personer på treffet, og vi håper det blir enda flere denne gangen. Vintertreffet er stedet der man kan skravle Tesla ut i de små nattetimer. Det blir koselige middager, og mens noen er opptatt med banekjøring, kan resten av familien enten kose seg i Tropicana badeland, stå ski – eller kose seg på spa.

Ett tema: Vinterkjøring
Det er lagt opp til mulighet for en runde på isen fredag for de som måtte ønske det. Men det er på lørdag det virkelig skjer, det blir hovedøkten. Isbanen er klar etter et obligatorisk førermøte, sikkerhet for både folk og verdifulle biler er nemlig viktig! Oppe på fjellet stiller Dekkmann, slik at de som ønsker det kan prøve ulike dekk. For å få en effektiv kjøring og best utnyttelse av tid, er det lagt opp til flere spor og øvelser. Gjennom to lange økter kan du bli vant til bilens unike egenskaper i trygge rammer. Blir du sittende fast – og det skjer rett som det er – kommer tauebilen. På en slik isbane har du mulighet til å teste ulike innstillinger i bilen (slip start, Chill og hvem vet hvilke nye “modes” som kommer innen mars!), ulik fart inn i svinger – samt å trene på å hente inn bilen når det slipper. Jeg skriver når, ikke hvis…

Meld deg på nå
For litt ekstra motivasjon kan du lese mer om fjorårets vintertreff her, og melde deg på her.

Er du ikke medlem ennå?
TOCN er den største medlemsforeningen for oss Tesla-eiere. Klubben jobber for at vi alle skal få en bedre elbilhverdag, det være seg tilbudsrunder på enkelte produkter, CHAdeMO-adpatere til utlån og medlemsrabatter hos leverandører. Styret jobber tett opp mot Tesla Norge, og har en unik standing der. Vi håper derfor du ser fordelen av å bli med “på laget”, og melder deg inn. Er du allerede medlem, så verv en til da vel? Les mer om medlemskapet her.


Tekst: Terje Førsund

Legg igjen den første kommentaren