Lier – Holmenkollen 15 August

Artikkel, Fotoalbum

Av: Vigdis Asbjørnsen

Fire tyskregistrerte biler har  på ca 96 timer kjørt fra Tarifa i Spania til Nordkapp i Norge.

Med hver sin GPS sender ombord koblet til et online nettside med kart var det enkelt å følge de fire bilenes posisjon og fart underveis. Turen nordover ble dermed ganske spennende å følge der man kunne se hvordan rutevalg påvirket ladetid på neste punkt, og det var spennende å gjette hvilken bil som ville ende opp med best resultat.

Satheesh hadde avtalt å treffe dem i Oslo når de returnerte mot Tyskland.
Den bilen som kom først frem til Nordkapp, var også den som kom først til Oslo lørdag. Klubben møtte dem i Lier, og derfra bar reisen til Holmenkollen for fotografering sosialt samvær og en matbit.

Det ble senere sagt at dette ble et av høydepunktene på reisen, og det var flere som syntes det var moro å få være med i kolonnen fra Lier til Holmenkollen.

1 kommentar

  • […] Aller først kommer det 10 nederlandske Teslaeiere med biler – De vil være i Fredrikstad 16. September før de deretter tar en rundtur i Norge med flere stopp underveis.   Håpet er at vi kan få til ett eller flere treff underveis for å vise dem en bit Norge de ellers ikke ville fått sett (se forrige treff i Holmenkollen her) […]

Legg igjen din kommentar