Landstreff på Hunderfossen 1. – 3. mai

Artikkel, Fotoalbum

Av: Vigdis Asbjørnsen

Klubbens aller første flere dagers arrangement var i 1. maihelgen. Stedet var Hunderfossen.  Dette er et sted med mange muligheter selv om familieparken ikke var åpen ennå.

Fredag 1. mai 2015
Tesla hadde tatt med seg en demobil, en P85D som de kjørte demoturer med hele dagen frem til ca kl 15 fra Vegmuseet.

Deretter var det samling i Lillehammer før avreise til Swissvax for bilvaskedemo. Den mest møkkete bilen ble plukket ut på parkeringsplassen. Den fikk full vask og god pleie. Swissvax demonstrerte slik på en fin måte hvor bra de ulike produktene er.
Det ble nesten litt knapt med tid med bare 2.5 time for å rekke demo og få tid til å shoppe i butikken.
Vi ble deretter plukket opp av den lokale elbilforeningen for et elektrisk 1. mai-tog og rånerunde forbi ulike kjente steder i Lillehammer. Vi var da ca 20 biler.

Lørdag 2. mai
Vi hadde en mengde foredrag på Vegmuseet. Vi hørte om elbilens historie fra Arne Asphjell , Rafael de Mestre fortalte om sin tur jorden rundt tur med en Tesla Roadster (han hadde kommet ens ærend fra Munchen), og deretter var temaet elbilferie presentert av André Asbjørnsen. Etter lunsj ble det vandring i utstillingen på museet.
Videre bar det til  Energisenteret. Der fikk vi først teste elsykler før vi gikk inn. Foredragene som fulgte, handlet om hjemmelading, og om solceller på taket. Peter fra superladerteamet i Tesla fortalte litt om hvordan de vanligvis jobber med planlegging og oppsetting av superladere.
Vi fikk dessverre litt for kort tid på oss til å vandre mye i de fine installasjonene og utstillingen i Energisenteret, men lærte likevel ett og annet om ulike fornybare energiformer.
Som avslutning, spiste vi middag i Trollsalen inne i parken.

 

Søndag 3. mai
Sist dagen hadde vi et lite og uformelt treff utenfor hotellet der noen fikk montert bagasjeromslys mens andre fikk sett på andre lure løsninger

 

 

 

Legg igjen den første kommentaren