Cybertruck, en styggtøff doning på norgesbesøk

Artikkel, Fotoalbum

Av: Vigdis Margrethe Løver

Lørdag 4. mai ble det aller første fysiske møtet med Cybertruck og det norske publikum, og folket strømmet til hele lørdagen. Dette monsteret av en bil måtte tas i nærmere øyesyn, det var i hvert fall helt sikkert.


Spenningen var stor før bilen ble kjørt ut av butikken på Tesla Skøyen, for så å bli rygget på plass bak et avlukket område (med sperrebånd) utendørs. Kun Teslas egne ansatte fikk lov til å gå innenfor avlukket, men opplevelsen ble ikke så mye dårligere for publikum likevel.

Bare lureri?
Her var bilen vi hadde sett enormt mange bilder av, og som nå kjører rundt av eiere i Nord-Amerika. Her var bilen som fikk alle i Tesla-miljøet, samt mange andre, til å miste haken ned på nederste knapphullet, første gangen den viste seg på skjermen. Det ble undret på om dette stålskallet kanskje dekket over en annen bil, men det eneste som kom ut av skallet var en liten søt firhjuling til barna. Den var også med på Skøyen, men fikk ikke så stor oppmerksomhet som selveste Cybertruck.

 
Stort show for de fremmøtte

Show ble det til fulle, og selfier foran Cyber’n ble det mange av denne lørdagen. Knall musikk og god bass av DJ-en med eget miksebord, en mørk Darth Vader som vandret rundt og ble et yndet fotomotiv. Det vrimlet av Tesla-ansatte som alle passet på at ingen rørte bilen eller hoppet over gjerdet, og samtlige var bare store smil mens de fortalte om Cybertruckens tekniske finurligheter.

Fern og Kent Sporsheim fra Molde måtte ta en helgetur til Oslo, bare for å se og være med på Cybertruck-showet.

Lang kjøretur for å se bilen
– Jeg synes den er nesten finere og enda tøffere i virkeligheten enn det jeg hittil har sett på bilder og video, utbrøt Kent Sporsheim. Han og kjæresten Fern hadde tatt turen helt fra Molde for å kunne være med på denne visningen på Skøyen. De poserte villig foran Cybertrucken, som Kent reserverte dagen etter lanseringen i 2019, som nr 117000 på listen over reservasjoner. Håpet hos Kent er jo at den kommer til Norge en gang, og en prøvekjøring i den hadde vært helt topp, syntes han.

Vises fram flere steder i Norge
Tesla Cybertruck kjører land og strand rundt i Norge etter at visningen er ferdig på Skøyen mandag 6. mai og tirsdag 7. mai.

  • Tesla Kristiansand står som neste besøk, 10. – 13. mai.
  • Tesla Stavanger får besøk 15. – 18. mai
  • Tesla Bergen 22. – 24. mai
  • Tesla Ålesund 27. – 28. mai
  • Tesla Trondheim 31. mai – 3. juni
  • Tesla Bodø 7. – 8. juni
  • Aller sist på norgesturneen står Tesla Tromsø 12. – 13. juni.

Mange venter i spenning
Dere Tesla-folk som liker styggtøffe biler, kan bare glede dere. Skikkelig gøy å se dette monsteret av en bil i «levende live». Tvilen er jo stor om hvorvidt denne supertrucken noen gang kommer til Norge, men som det gjerne sies: «Time will Show».

Enn så lenge, kos dere med bilder fra arrangementet i Oslo.

Tekst, foto og video: Vigdis Margrethe Løver (TOCN)
Video-editering: Daniel Kind (TOCN)