Vil du bli med på fabrikkbesøk til Giga Berlin?

Artikkel

Av: Terje Choi Førsund

TOCN har, også i år, fått tilgjengelig 40 billetter til en guidet omvisning på Giga Berlin. Datoen for denne interessante omvisningen blir fredag 21. juni. Les videre, og meld deg på i trekningen av deltakerplass!


Program
Klokken 15:00 på fredagen, blir vi guidet rundt i fabrikken, der Model Y bygges, i ca. 90 minutter. Vi får se de aller fleste produksjonsstegene, fram til ferdig produsert bil. Ved enden av samlebåndet tar vi til slutt et gruppebilde.

I forkant av fabrikkbesøket samler vi oss til en felles lunsj, før vi kjører i kolonne frem til fabrikken. I tillegg vil vi foreslå en felles middag. Kanskje også en samlet tur til et landemerke eller aktiviteter underveis, dersom det er stemning for det.

Melde interesse/påmelding
Dette er en omvisning man kun kan delta på gjennom TOCN (som betalende medlem), og siden vi har kun 40 plasser tilgjengelig, vil vi gjennomføre en trekning – dersom interessen viser seg å være stor.

Fordeling av de 40 plassene som det skal trekkes vinnere for:
30 av plassene forbeholdes klubbens Signaturmedlemmer. De resterende 10 går til Standardmedlemmer. Kun enkeltmedlemmer trekkes ut (ingen ledsagere).


Dato for omvisningen: fredag 21. juni kl. 15:00


Vi vil, ved bekreftet tildelt plass, senere ta et lite påmeldingsgebyr, slik at det ligger en liten forpliktelse bak deltakelsen. Du vil da som deltaker få en spesiallaget T-skjorte på kjøpet, pluss et par klistremerker med samme særpreg.

Alle kostnader rundt besøket (reise, hotell, måltider etc.) dekkes av den enkelte deltaker.

Reiserute
Fyll gjerne inn i skjemaet med ca. hvilken reiserute du ser for deg å bruke, slik at vi kan planlegge programmet rundt besøket.

Tanken er å samles for felles kjøring/ferge ned og eventuelt plukke opp flere som kommer med fly, eller fra andre kanter med bil underveis. Er du allerede på Europa-ferie, kan det jo være en fin mulighet til å se hvordan Model Y lages, før du reiser hjemover – eller fortsetter ferien videre.

Detaljer om reisen vil deles med dem som får plass, og vi vil eventuelt også sette opp en venteliste.
Registrer deg derfor så fort som mulig i skjemaet nedenfor (kun synlig for innloggede medlemmer med aktivt medlemskap).

Registreringsfrist: søndag 28. april kl. 23:59


Melde deg inn, eller oppgradere fra Standardmedlem til Signaturmedlem?
Dersom du ønsker å melde deg inn i klubben, eller oppgradere ditt medlemskap (fra Standardmedlemskap til Signaturmedlemskap), følger du denne lenken: https://www.tocn.no/konto/medlemskap.


Ved oppgradering av ditt medlemskap, vil du kun betale de 500 kronene ekstra et Signaturmedlemskap koster i tillegg første år. Påfølgende år har samme kostnad som Standardmedlemskap ved fornyelse, men du beholder din status og de fordeler som følger et Signaturmedlemskap.


Konkurransen er nå over, og de heldige vinnerne blir kontaktet.

Foto: Tesla