Morsomt med lysshow rundt i landet

Artikkel, Fotoalbum

Av: Terje Choi Førsund

Sist helg ble det arrangert Tesla Lysshow over hele Norge. Men ikke kun i Norge. Dette var nemlig et verdensomspennende arrangement. Her kan du se resultatet!


Det hele startet opp som en idé blant de europeiske Tesla-klubbene, tanken om at man skulle lage et arrangement på tvers av Europa.

I samarbeid med Simon Pollock, ble det hele satt i bevegelse i løpet av en uke midt i desember. Simon er mannen bak Tesla Light Show, og har mange lysarrangementer bak seg.
For ordens skyld: Dette var ikke et forsøk på å slå verdensrekorden i antall biler, men få med flest mulig lokasjoner.

På tross av svært kort varsel, spredte idéen seg over store deler av verden, og resulterte i bidrag fra hele 36 nasjoner (og 17 stater i USA)!
Også her til lands fikk vi spredt idéen, og vi mottok bidrag fra Holmenkollen i Oslo, Gardermoen SuC, Hell SuC, Sandnessjøen, Kristiansand – samt flere mindre samlinger rundt omkring.

Resultatet (etter en svært rask videoredigering) kan du se nederst i artikkelen, eller her – på YouTube.

Flere videoer!
Det vil i tillegg (så snart den er klar) komme en mer omfattende video med nye filmklipp, fra nye lokasjoner som ikke kom med i den første versjonen. 

TOCN skal lage en egen norsk versjon, der vi redigerer inn kun de norske bidragene. P.t. samler vi inn og ser over bidragene vi har fått. PS: lagt til nederst nå.

Foto: Terje Førsund (TOCN) 

Holmenkollen, Gardermoen, Hell og Sandnessjøen – friskt vær denne kvelden!

 

 

 

3 kommentarer

Legg igjen din kommentar