Ny biografi om Elon Musk

Artikkel

Av: Vigdis Asbjørnsen

Nylig kom det ut en ny biografi om Elon Musk skrevet av Walter Isaacson. Forfatteren har fulgt Elon tett i to år der han også har hatt tilgang til å intervjue familie, venner og ansatte i de ulike selskapene Elon er involvert i. Dette har blitt en omfattende bok på 700 sider.


Walter er professor i historie, og har før denne boken gitt ut biografier om Apple-grunnlegger Steve Jobs og kunstneren Leonardo da Vinci.
 
I Elons verden
I boken kan man blant annet lese om både SpaceX, Tesla, Boring Company og Twitter (nå X), og om en hel del annet som opptar Elon.

Boken omfatter ikke bare de siste årene, der forfatteren har fulgt Elon, men også hans oppvekst og de tidligere årene.

Ambisiøs
Jeg har ikke rukket å lese gjennom hele boken, men jeg synes det var interessant å lese noen av historiene bak hendelser og offentlige uttalelser, og hvordan det er helt tydelig at ambisjonen om å få frem nye produkter – og forbedringer på de eksisterende, er en drivende kraft, og få bekreftet at det er et intenst tempo hele tiden.

Julegave?
Om du ønsker å kjøpe denne boken som julegave til deg selv eller andre, kan følgende rabattlenke benyttes (samme pris som lenkene nedenfor):
https://www.norli.no/boker/dokumentar-og-fakta/historie-og-dokumentar/biografier-og-memoarer/elon-musk-10


Andre alternative lenker for kjøp (Norsk utgave, kr. 393):
https://www.ark.no/produkt/boker/dokumentar-og-faktaboker/elon-musk-9788202756215
https://www.adlibris.com/no/bok/elon-musk-en-biografi-9788202756215

Engelsk utgave (kr. 292):
https://www.platekompaniet.no/bok/biografier-litteratur-og-litteraturstudier/biografier-og-sanne-fortellinger/biografier/naeringsliv-og-industri/to-be-confirmed-simon-schuster-untitled-nonfiction-pp-bok-innbundet


Omtaler av boken og forfatter Walter Isaacson:


Tekst: Vigdis Asbjørnsen