TOCN fyller 10 år – bli medlem for kun 10 kroner! (tilbudet er utløpt)

Artikkel

Av: Roger Kolbu

I dag, 28. september 2023, fyller Tesla Owners Club Norway 10 år!
Dette feirer vi med å (ut denne uka) tilby nye medlemmer et Standardmedlemskap for kun 10 kroner – for et helt år (365 dager).

Les mer om 10-kroners-tilbudet nedenfor!

OBS! Dette tilbudet er nå utløpt!


Tesla Owners Club Norway – TOCN, ble formelt stiftet 28. september 2013, og historien om oppstarten finner du her.

Verdens største Tesla-klubb
Tesla Owners Club Norway er også verdens største offisielle medlemsklubb (mtp. antall betalende medlemmer) for eiere av Teslas biler, og vi samarbeider med klubber over hele verden. Spesielt viktig er dette når enkelte gjenkjennbare utfordringer oppstår på tvers av landegrensene. Ikke bare i Europa, men også i USA og andre verdensdeler.

Normalt sett koster et Standardmedlemskap  kr. 365 for ett år (365 dager). Et Signaturmedlemskap koster kr. 500 ekstra første året, et beløp som tilføres Ladefondet direkte.

Gode rabatter hos klubbens 54 samarbeidspartnere
Som medlem kan du nyte godt av et variert tilbud av tjenester og varer. Og ikke kun ting til bilen. Vi har nemlig nylig lansert kjøp hos Kärcher som en medlemsfordel. Der finner du en rekke produkter som gjør hverdagen lettere.
Sjekk ut samtlige samarbeidspartnere her!

10 år = 10 kr
I anledning klubbens 10-årsjubileum, tilbyr vi nå nye medlemmer (eller de som fornyer sitt medlemskap) ett år for kun kr. 10!

Ønsker du å bli Signaturmedlem, noe som også gir større rabatter hos flere av klubbens 54 samarbeidspartnere, legges 500 kroner til (kun det første året). Disse går uavkortet til klubbens ladefond! Senere fornyelser av Standard- og Signaturmedlemskap har samme pris, kroner 365.

Prisene er allerede justert i vårt registreringssystem, så det er bare å finne fram kortet og besøke denne registreringssiden.

OBS! Tidligere Signaturmedlem?
Dersom du allerede tidligere har hatt et Signaturmedlemskap, må du sende oss en beskjed om dette, slik at vi får sjekket og ordnet en rabattkode ifm. fornyelse for din tidligere profil – til kun 10 kroner.
Du må IKKE fornye ditt medlemskap, før du har kontaktet oss.


Tilbudet varer tom. 1. oktober 2023 kl. 23:59

OBS! Dette tilbudet er nå utløpt!