Fotokonkurransen 2023 – har du noen gode bilder til TOCN-kalenderen?

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Da er det tid for å kikke nøye gjennom alle bildene dine fra det siste året, for nå ønsker vi å lage en ny TOCN-kalender for 2024. Den skal i år være klar for salg allerede siste helgen i oktober. Derfor er fristen for innsending av bidrag satt til søndag 1. oktober kl. 23.59.

Hvert år ønsker vi å lage en ny TOCN-kalender, for vi vet jo at det er mange dyktige fotografer som kjører rundt i verdens flotteste biler. Nå har du sjansen til å få ditt blinkskudd med i årets kalender, og det er 13 flotte fotos som skal med. At fristen for innsendelse av bilder er kort, er vel verd å merke seg. Grunnen er at TOCN for tredje gang skal delta på egen stand på Oslo Motor Show i NOVA Spektrum på Lillestrøm, og her ønsker vi å ha kalenderen klar for salg.


Tema for kalenderen er:
«Vår, sommer, høst og vinter med Tesla»

Innsendingsfrist:
søndag 1. oktober 2023 kl. 23:59


Vi ønsker selvfølgelig også et skikkelig julebilde med Tesla som deltaker.

13 nydelige bilder skal plukkes ut. 12 bilder for hver måned i kalenderåret, samt et forsidebilde.

Nye bilder  – og i breddeformat
1. oktober er altså siste mulighet for innsending, og det er meget viktig å merke seg at bildene du sender inn, IKKE må ha deltatt i våre fotokonkurranser tidligere. Dessuten er det meget viktig at bildene som sendes inn, er i breddeformat. Det vil si at du må sende inn bilder, hvor mobilen holdes i vannrett stilling når du knipser ditt bilde. Det er fordi det er dette formatet som passer aller best i en kalender. Bilder i høydeformat, blir dessverre ikke med i konkurransen. Det er for øvrig ingen begrensning på antall bilder fra hver enkelt deltaker, men på skjemaet kan det kun sendes ett bilde pr. skjema.

13 gode bilder ønskes
Vi trenger altså 12 gode bilder – ett for hver kalendermåned, i tillegg til et forsidebilde. Du skal fange gode stemninger sammen med bilen din, og det er en artig måte å samle minner på. Har du et nydelig sted i tankene, et motiv som vil gjøre seg godt på et bilde, så leter du bildet opp i arkivet ditt fra siste det året, og sender det inn på skjemaet nedenfor. De beste kalenderbildene er kanskje ikke tatt ennå, så du har fortsatt sjansen til å delta med helt ferske bilder.

Premie så klart
Det er juryen, TOCN-styret, med flere dyktige fotografer, som er med og stemmer over bildene som skal bli med i TOCN-kalenderen 2024, og de gleder seg til å kikke nøye på de innsendte bildene.

Premier blir det også. Tre gode gavekort, som kan benyttes i TOCNs nettbutikk, ligger og venter på de tre aller beste bildene. I tillegg får alle de 13 deltakerne med de utvalgte kalenderbildene, hver sin gratis kalender for neste år. Når du opp med flere bilder, får du et tilsvarende antall kalendere. Det har skjedd før!

  • 1. premie: Gavekort på kr. 1500,-

  • 2. premie: Gavekort på kr. 1000,-

  • 3. premie: Gavekort på kr. 500,-


Regler for innsending av foto:

1. Alle kan delta med så mange bilder de ønsker. Send inn ett og ett bilde pr skjema. Hvert bilde bør være i så stort format som det lar seg gjøre (maksimalt 25 MB pr. bilde). Send gjerne råfiler. Alle bilder sendes inn via opplasting i skjemaet nedenfor.

2. Innsendte bilder vil bli benyttet i konkurransesammenheng (artikler og kalender) og på Tesla Owners Club Norways egne Facebook-grupper og nettsider, samt eventuelt som dekorasjon i messe-sammenhenger.

3. Fotografen får sitt navn nevnt ved bruk av bildet (eller anonymt, dersom det ønskes).

Alle bildene blir juryert av TOCN-styret. Vi har flere skarpe fotografer med god teft for et godt bilde.

Merk: Alle bilder som deltar i konkurransen, stilles fritt til TOCNs disposisjon.

Dersom du opplever problemer med innsending av bilder, kan du kontakte oss her: konkurranse@tocn.no.

Send inn dine bilder her:

(Tillatte filformater for opplasting: jpg, jpeg, png, gif, doc, docx, xls, xlsx, raw, dng, nef, heic)
Send oss en e-post, dersom ditt bilde er i et annet format.

1 kommentar

Legg igjen din kommentar