Vi skal lage TOCN-kalenderen 2023 – blir du med?

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Har du tatt et nydelig foto av din Tesla i år? Da er det kanskje ditt bilde som skal være med i neste års TOCN-kalender. Siste frist for å sende inn foto er søndag 2. oktober, så send inn allerede nå. Husk å lese reglene for konkurransen!

Vi vet det er mange gode fotografer i vår store medlemsmasse, og nå har du sjansen til å vise det du har fanget i kameralinsen.

Tema for kalenderen er «Ut på tur med Tesla».
Innleveringsfristen er satt til søndag 2. oktober 2022 kl. 23:59.

TOCN-kalenderen for 2023 må snart lages. Bli med, og send inn dine blinkskudd. Foto tatt av Ruben Soltvedt pryder årets kalender for augustmåned. Frontbildet er det Christina Renée Nilsen som står for.

Lurt å overholde fristen
2. oktober er siste mulighet for innsending av dine beste bilder. Det er verd å merke seg at bildene du sender inn ikke må ha deltatt i våre fotokonkurranser tidligere. De bør helst være bilder fra det siste året, men også bilder fra november og desember sist år er meget velkomne. Vi må jo ha et skikkelig Tesla-julebilde til kalenderen i 2023 også!

13 gode bilder ønskes
Vi trenger altså 12 gode bilder – ett for hver kalendermåned, og i tillegg et forsidebilde. Du bør være ekstra nøye med hvilke bilder du sender inn. Det å fange inn stemninger sammen med bilen din i et godt foto, er en artig måte å samle gode minner på. Har du et nydelig sted i tankene, et motiv som vil gjøre seg godt på et bilde, så springer du ut i bilen og kjører i vei. Det beste kalenderbildet er kanskje ikke tatt ennå, så du har fortsatt sjansen til å delta med helt ferske bilder.

Breddeformat er kriteriet
Det er ingen begrensning på antall deltakerbilder, men bildene som sendes inn MÅ være i liggende format, altså breddebilder. Det er fordi det er dette formatet som passer aller best i en kalender.

Premie så klart
Vi gleder oss til å se riktig mange gode bilder i år, siden det nå er åpne grenser, og opplevelser fra land og strand rundt omkring har stått i kø. Premien er en gratis kalender til dem som får bildet sitt presentert. Så send inn bildene dine og bli med i fotokonkurransen!

Regler for innsending av foto:

1. Alle kan delta med så mange bilder de ønsker. Send inn ett og ett bilde. Hvert bilde bør være i så stort format som det lar seg gjøre (maksimalt 25 MB pr. bilde). Send gjerne råfiler. Alle bilder sendes inn via opplasting i skjemaet nedenfor.

2. Innsendte bilder vil bli benyttet i konkurransesammenheng (artikler og kalender) og på Tesla Owners Club Norways egne Facebook-grupper og nettsider, samt eventuelt som dekorasjon i messe-sammenhenger.

3. Fotografen får sitt navn nevnt ved bruk av bildet (eller anonymt, dersom det ønskes).

Alle bildene blir juryert av TOCN-styret. Vi har flere skarpe fotografer med god teft for et godt bilde.

Merk: Alle bilder som deltar i konkurransen, stilles fritt til TOCNs disposisjon.

Dersom du opplever problemer med innsending av bilder, kan du kontakte oss her: konkurranse@tocn.no.

Send inn dine bilder her:

(Tillatte filformater for opplasting: jpg, jpeg, png, gif, doc, docx, xls, xlsx, raw, dng, nef, heic)
Send oss en e-post, dersom ditt bilde er i et annet format.

1 kommentar

Legg igjen din kommentar