Bilder fra Isbanekjøring 2021

Artikkel, Fotoalbum

Av: Vigdis Asbjørnsen

Vi håper at  årets vintertreff  (4.-6 mars) blir like bra eller bedre enn i fjor.
Arrangementet i fjor viste oss at det var mulig å gjennomføre på en trygg måte på tross av Covid-19-restriksjoner.
Under følger noen få bilder og beretning fra fjorårets arrangement som fant sted 6. mars på Tisleifjorden nær Gol. Til tross for Covid og restriksjoner samlet vi nærmere 110 deltakere fordelt på 67 biler på banen denne lørdagen.

Førermøte på nett

I god smittevern-ånd, ble førermøtet gjennomført fredag kveld, og  kringkastet via YouTube til de som ikke satt i salen og fikk det med seg live. 

Førermøte med god avstand mellom plassene
Førermøte Covid-style
Førermøtet ble også sendt på YouTube

Etter møtet gikk alle som hadde bilen sin parkert i hotellgarasjen ned og gjorde klar slepekroken så alt skulle være klart for morgendagen. Etter litt leting, fant de fleste en slik i bilen. Dette er den lange bolten med et øye på som fulgte med bilen ved levering. Den monteres foran på bilen.

Over halvparten av deltakerne kom først lørdag, rett på banen. 
Alle deltakere virket å være veldig godt forberedt, så etter ankomstregistrering på “kontoret” var det bare å hive seg ut i de ulike aktivitetene tilgjengelige etter tur. 

Rogers “kontor”

Aktiviteter

Deltakerne fikk i år prøve seg på tre ulike rundbaner, en kunne være med på en instruktørledet brems-unnamanøver-øvelse, samt en del andre aktiviteter som utfordret både ferdigheter og kjøretøy. 

Siste utsjekk og informasjon før man kan ut på banen

Banen

Slik så det ut på fredag

Føret på banen var krevende, og med stadig økende partier med blank is. I tillegg  blåste det kraftig. Det var likevel bare smil å se blant de deltakende. 
Det var en par biler som underveis måtte ha hjelp av traktoren  for å komme ut av snøfonnen, men det gikk stort sett greit med de fleste.
Vi hadde i tillegg med oss to teknikere fra EV-services som bisto der det var spørsmål eller småproblemer.

Traktorhjelp er godt å ha når man tester grensene.Bil som har fått revet av en sidepyntelist

Heldigvis kunne EV services hjelpe til

Som arrangør savnet vi den sosiale delen med alle deltakere på hotellet, med felles samlinger og god Tesla-prat, og ikke minst savnet vi innslaget av deltakere fra utenlandske Teslaklubber som har vært med oss ved tidligere arrangement. Dette var det dessverre ikke mulig å ha noe av i 2021.  – Her håper vi at kanskje årets vintertreff skal bli mer normal igjen. 

Takk til alle som var med, og vel møtt igjen nå snart ! 

For styret/arrangementskomitéen 
Vigdis Asbjørnsen

Strålende vær og vindstille under rekognoseringsturen fredag ettermiddag – slik kan det se ut.

Foto: Vigdis Margrethe Løver, Roger Kolbu, Terje Førsund og Vigdis Asbjørnsen