TOCNs julekalender 4. desember 2021

Julekalender 2021

Av: Vigdis Margrethe Løver

Denne fjerde dagen i desember er på en lørdag, og i dag er det mulighet for å lage litt gøy. Opplevelser er alltid hyggelig, og en kjøretur rundt omkring i Teslaen er en fin aktivitet på en fridag. Kanskje kjøreturen gå forbi en akebakke? Det er god plass i Teslaen til akematter og lignende. Ja, de voksne kan dra på aketuren de også. De må bare sparkes litt i gang.

Fjerde desember allerede, og vinteren gjør sitt inntog, med glatte veier og mye snø og slaps som setter seg fast som snø nederst på hjulbuene. Ikke alltid like lett å finne ledig vaskehall en kald vinterdag heller, og tørke bilen godt etter vask er et must. Slik går hverdagene, og kanskje vaskemulighetene kommer denne lørdagen. Bilder av Teslaer som kjører på vinterføre er det mange av og dagens vinterbilde er fra isbanekjøringen på Gol. Tips og triks, presentasjoner av samarbeidspartnerne, førjulstilbud og lørdagsgøy hører med i vår julekalender. Og er du heldig finner du kanskje et ekstra førjulstilbud også, om du leser deg nedover.

Her kan du se alle tidligere “luker” og medlemstilbud i årets julekalender!

Er du ennå ikke blitt medlem?
Det kan ordnes i en fei. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben tilbyr. Velkommen inn i klubben i dag!


Kalenderen for 2022 er klar for salg!


Høstens lille fotokonkurranse ga oss muligheten til å lage en ny kalender for året 2022. Ta en titt – og bestill kalenderen her!


Presentasjon av TOCNs samarbeidspartnere:


Grand AutoDesign
ligger i Oslo-området og her kan du få foliering Teslaen din. Kanskje du har lyst på det lille ekstra også? Da kan de også tilby paint protection, solfilm til vinduene dine samt grafisk design. Hvordan du kan benytte deg av deres medlemstilbud? Klikk på lenken og kom deg inn.


Superprint AS og Alfa Autodesign
har bildekor å tilby med rabatterte priser til alle betalende TOCN-medlemmer. Her kan du få helfoliering, fargebytte på cromelister, interiørfolie, solfilm og mange andre endringer på din Teslas utseende. Det er alltid moro å se hvordan bilene kan forandre utseende, bare ved å tilføre en annen farge på detaljer. Sjekk lenken og se hva de kan gjøre for deg.


Spesialtilbud, kun i førjulstiden:
Her må du kjappe deg, dersom du finner et godt juletilbud fremover. Disse tilbudene dukker opp enkelte dager i førjulstiden, og varer kun i meget begrenset tid. Kanskje tilbudet kan være med på å lette litt på stresset fremover?

Dagens spesialtilbud:


Scandic Shine gir alle klubbens betalende medlemmer følgende tilbud:
I perioden 04.12.2021 – 31.12.2021 får du hele 35 % medlemsrabatt på alt av lagerførte bilpleieprodukter (dvs. hele nettbutikken).
Logg deg inn på deres medlemsfordelside for fremgangsmåte ved bestilling.


TOCNs egne tips og triks:

I dag serverer vi deg TOCNs egen forsikring CoverClub. Her er markedets beste pristilbud på Model 3 og Model Y. All info om forsikringen står beskrevet i lenken når du klikker deg inn. Der er det også en «kalkulator» hvor du legger inn all din informasjon og til sist får du se hva CoverMe tilbyr til akkurat deg og din bil. Sjekk ut lenken her.


Familiehygge i ventetiden:
Av og til så skal man gjøre ting litt annerledes, og en lørdag i ventetiden er absolutt en fin fin dag å prøve ut noe som ikke er prøvd så mange ganger. Så i dag pakkes frokosten ut i Teslaen, og frokostbordet er hattehyllen i trunken. Kle dere godt, for det kan bli litt kaldt å spise frokosten utendørs. Blir det for alt kaldt på tærne, så er det jo bare å pakke seg inn i bilen, sette på varmen og se på en film på skjermen mens frokosten nytes. Ha en fin fin start på lørdagen.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Vigdis Margrethe Løver, Isbanekjøring på Tisleia, Gol

1 kommentar

Legg igjen din kommentar