TOCNs julekalender 24. desember 2021

Julekalender 2021

Av: Roger Kolbu

«Jeg er så glad hver julekveld», synges det mange steder, og det jo veldig fint å ha en slik dag hvor vi bare ønsker å være gode og snille mot hverandre. Kanskje vi kan liste oss bort til godstolen midt under «Tre nøtter til Askepott», og smugkikke i dagens julekalenderluke? Ja, det gjør vi i dag!

Endelig julaften – med julegrøt og nisse, skikker og overtro, tro og julegaver, julemat og juletre, julesanger og julenek. Ja, listen er nesten endeløs når det gjelder julefeiringen vår. Dagens luke er ikke endeløs, men innholdsrik, og gavene fra samarbeidspartnerne finner du lett. Tips for julenisser og familiehygge finner du også. Ha en fantastisk julaften sammen med familie og venner.

Her kan du se alle tidligere “luker” og medlemstilbud i årets julekalender!

Er du ennå ikke blitt medlem?
Det kan ordnes i en fei. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben tilbyr. Velkommen inn i klubben i dag!


Kalenderen for 2022 er klar for salg!


Høstens lille fotokonkurranse ga oss muligheten til å lage en ny kalender for året 2022. Ta en titt – og bestill kalenderen her!


Presentasjon av TOCNs samarbeidspartnere:


I dag på julaften står de to siste samarbeidspartneren klare for en presentasjon. I Bærum, nærmere bestemt Skui, finner du Mantras Wraps AS. Her får du foliering, solfilm og keramisk behandling på bilen din. En skikkelig bra julegave til deg selv og bilen. Sjekk ut lenken!


I dag, på selveste julaften, presenterer vi vår aller nyeste samarbeidspartner: nettbutikken BeGood. De holder faktisk til i samme bygg som MantasWrap. Mange nyheter finnes her for Tesla-eiere, slik som hattehylle for Model Y, baksetebeskyttelser og setetrekk til de ulike modellene og mye annet spennende. Sjekk lenken og få nyhetene tilsendt som nyttårsgave.

Vår egen klubb, Tesla Owners Club Norway, har også så smått fått i gang en nettbutikk, så nå kan du vise fram til alle at du er skikkelig TOCN-fan. Sjekk ut lenken og se. Varene du bestiller i disse to nettbutikkene blir levert i januar/februar 2022.


Spesialtilbud, kun i førjulstiden:
Her må du kjappe deg, dersom du finner et godt juletilbud fremover. Disse tilbudene dukker opp enkelte dager i førjulstiden, og varer kun i meget begrenset tid. Kanskje tilbudet kan være med på å lette litt på stresset fremover?

Dagens spesialtilbud:


I dag serverer vi en ekstraordinær julepresang:
Black Diamond Foliering Studio gir alle klubbens betalende medlemmer følgende tilbud:
Tre heldige eiere får nå en svært lav spesialpris på en normalt kostbar type foliering! Førstemann til mølla!
I tilegg tilbyr de (ut 2021) ytterligere 15% rabatt på chrome delete og solfilm.

Logg deg inn på deres medlemsfordelside for fremgangsmåte ved bestilling.


TOCNs egne tips og triks:
Når det gjelder navigasjonen på skjermen i bilen din, så er det lurt å skrive husnummeret først og så gateadressen. Da finner navigasjonssystemet lettere fram til riktig adresse mye hurtigere. Det er kjekt å vite når du skal på julebesøk hos venner som har fått helt ny adresse, og du skal levere julegavene på en stresset julaften. Håper julenissen kjører Tesla og finner frem til din adresse også. God juletur!


Familiehygge i ventetiden:
Julaften!!! I dag lages det julegrøt, og julenissen i Teslaen er helt vill etter julegrøt. Sett en stor bolle nissegrøt fram foran Teslaen i garasjen, og julenissen som bor i Teslaen vil liste seg ut midt på natten og spise den opp. Som takk for julegrøten vil julenissen passe godt på Teslaen din hele neste år. God jul!

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Geir Flaamo

Legg igjen den første kommentaren