TOCNs julekalender 1. desember 2021

Julekalender 2021

Av: Vigdis Margrethe Løver

Starten på ventetiden er i gang, og TOCN følger opp sin tradisjon med julekalender i år igjen. Her kan store og små kose seg med innholdet hver eneste dag, frem til jul.

Det er gøy å kunne presentere de flinke fotografene som gjerne deler sine blinkskudd med oss andre. Årets julekalender vil derfor inneholde bilder fra høstens litt korte fotokonkurranse, samt bilder vi har i arkivet vårt.

Vi vil også hver dag i adventstiden presentere noen av våre 52 dyktige samarbeidspartnere, som befinner seg på lokasjoner rundt omkring i vårt langstrakte land. Kanskje du finner akkurat den samarbeidspartneren du har lett lenge etter?

Følg med og benytt deg av tilbudene og de spesielle førjulstilbudene de gir til betalende TOCN-medlemmer!

Ikke medlem?
Er du ikke TOCN-medlem? Det kan du kjapt bli. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben tilbyr. Velkommen inn i klubben!


Kalenderen for 2022 er klar for salg!


Høstens lille fotokonkurranse ga oss muligheten til å lage en ny kalender for året 2022. Ta en titt – og bestill kalenderen her!


Presentasjon av TOCNs samarbeidspartnere:


MPS Bilskade
, som tidligere het MPS Micropaint, er en god hjelper når du har vært uheldig i førjulstresset. Her kan du få ordnet lakkering, reparert felgskaden, tatt bulken og renovert lyktene på Teslaen din. Sjekk lenken og se hvilke tilbud de kan gi deg.


Dekkmann
har både blant markedets beste dekk og kan nå også gi deg god bilservice – med rabatterte priser til TOCNs betalende medlemmer. Det Dekkmann ikke kan om dekk, er ikke verd å vite. Så her handler du i en trygg og sikker butikk med 2 års garanti (3 år med NAF-medlemskap) på dekkene, dersom du skulle være så uheldig å få en skade. Sjekk ut lenken og finn ut hva du kan få av gode tilbud.


Spesialtilbud, kun i førjulstiden:
Her må du kjappe deg, dersom du finner et godt juletilbud fremover. Disse tilbudene dukker opp enkelte dager i førjulstiden, og varer kun i meget begrenset tid. Kanskje tilbudet kan være med på å lette litt på stresset fremover?

Dagens spesialtilbud:

NoFuel gir alle klubbens betalende medlemmer følgende tilbud:
I perioden 01.12.2021 – 12.12.2021 får du følgende ladekabel til spesialpris: 4 meter Type 2 til type 2 ladekabel – 32A/3-fas – 22 kW : 1.850,-
Logg deg inn på deres medlemsfordelside for fremgangsmåte ved bestilling.


TOCNs egne tips og triks:
Visste du at du faktisk kan foreta PKK/EU-kontroll på flere av Teslas verksteder?
Pr. i dag tilbys det EU-kontroll på 8 av deres lokasjoner. Du kan kontakte det nærmeste av disse: Oslo K100, Bærum, Drammen, Kristiansand, Åsane, Trondheim, Ålesund og Stavanger.
Ingen grunn til «å dra over bekken etter vann». Tesla tar godt vare på kundene sine, og utvider tilbudet hele tiden.


Familiehygge i ventetiden:
Denne første dagen i desember kan dere kanskje lage en liten tegnestund sammen med barna i familien. Dere kan jo prøve å tegne en Tesla på skjermen i Teslaen, for den skjermen er veldig god å tegne på. Og tar dere bilde av tegningen dere har laget ferdig, så har dere et minne av tegningen lenge. Eller dere kan tegne på gammeldags papir. Det er kjempekoselig å kunne tegne sammen. Tegn en Tesla slik dere synes den skal være. Kanskje tegningen kan henges opp på veggen, eller pakkes inn som julegave til noen som ønsker seg en Tesla. Lykke til med designet.

Tesla Owners Club Norway ønsker alle en riktig god førjulstid!

Tekst og idé: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Robin Kristiansen