Fotokonkurranse: TOCN-kalenderen 2022

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Har du lyst til å være med på å fylle opp årets TOCN-kalender for 2022 med gode bilder av Teslaen din? Nå har du sjansen til å delta med dine blinkskudd. Det er kort frist for levering av bilder, søndag 31. oktober, så send dem inn så fort du kan.

Det er utrolig mange gode fotografer i klubben vår, og nå har du sjansen til å få vist fram dine ferdigheter i TOCN-kalenderen for 2022.

Tema for kalenderen er «Ut på tur i natur med Tesla».
Innleveringsfristen er satt til 31. oktober kl. 23:59.

Kort frist!
Altså er det rundt 2 uker du har til å finne fram dine beste bilder. Bildene du sender inn skal ikke ha deltatt i våre fotokonkurranser tidligere, og helst være bilder fra de to siste årene.

13 vinnere
Vi trenger 12 gode bilder, i tillegg til et forsidebilde, så nå må du være ekstra nøye med hvilke bilder du sender inn.

Husk breddeformat!
Det er ingen begrensning på antall deltakerbilder, men bildene som sendes inn MÅ være i liggende format, altså breddebilder. Det er fordi det er dette formatet som passer best i en kalender.

Premie
Nå gleder vi oss til å se mange gode bilder, og premieringen er: gratis kalender til dem som får bildet sitt presentert. Send inn bilder og vær med i konkurransen!

Regler:

1. Alle kan delta med så mange bilder de ønsker. Hvert bilde bør være i så stort format som det lar seg gjøre (maksimalt 25 MB pr. bilde). Send inn ett og ett bilde. Alle bilder sendes inn via opplasting i skjemaet nedenfor.

2. Innsendte bilder vil bli benyttet i konkurransesammenheng (artikler og kalender) og på Tesla Owners Club Norways egne Facebook-grupper og nettsider, samt eventuelt som dekorasjon i messe-sammenhenger.

3. Fotografen får sitt navn nevnt ved bruk av bildet (eller anonymt, dersom det ønskes).

Alle bildene blir juryert av TOCN-styret som har flere skarpe fotografer med god teft for et godt bilde.

Husk at alle bilder som deltar i konkurransen, stilles til TOCNs disposisjon.

Dersom du opplever problemer med innsending av bilder, kan du kontakte oss her: konkurranse@tocn.no.

Konkurransen er nå over i utvelgelsesfasen.

1 kommentar

Legg igjen din kommentar