Vellykket minitreff i Trondheim

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Da TOCN inviterte til minitreff, var det mange som tok turen til Klett Supercharger i Trondheim torsdag denne uken. Deriblant dukket det opp hele tre splitter nye Model Y . MiniGuide og klistremerker ble delt ut til alle som ville ha, mens praten gikk livlig.

Spenningen var stor da TOCN inviterte til spontantreff på Klett. Ville det komme noen, eller skulle det sparkes dekk helt alene på plassen? Stor var overraskelsen da hele tre splitter nye Model Y dukket opp sammen med 15-20 andre Teslaer. Alle tre Model Y var hentet samme dag som treffet ble arrangert, for bare noen små kjørte kilometer siden.

– Her er det ikke noe som er kalibrert ferdig ennå, så nå må vi kjøre kjapt videre på langtur, fortalte Knut Skjerve. Han og sønnen Magnus hadde nettopp hentet ut sin Tesla, og stakk innom Klett Supercharger for å få litt mer strøm på batteriet, slik at kjøreturen og kalibreringen kunne bli ferdig. MiniGuiden var kjærkomment lesestoff, for Tesla Model Y var fortsatt en litt ukjent biltype for dem.

Knut og Magnus Skjerve var en rask tur innom superladeren på Klett for å få litt påfyll av strøm før turen videre. Helt nye Tesla-eiere, så MiniGuide var de veldig glad for å kunne ta med seg.

Etter hvert dukket det opp mer erfarne Tesla-eiere på superladeren. Alle ønsket de å prate om bilene deres, og mange hadde satt på litt ekstra utstyr for å pimpe bilene, noe som ble behørig kommentert.

– Vi har hatt Tesla siden 2013, og i løpet av tiden som er gått, har vi byttet bil 6 ganger. Både S-er, X-er og Model 3 har vi kjørt, og nå ble det Model Y på oss. Helt fantastiske biler alle sammen, og selvfølgelig er Model Y i en egen klasse, mente Nina Aune. Hun og ektemannen møtte fram på spontantreffet med sin Y, og Nina er helt sikker på at noen annen bil enn Tesla blir det aldri for hennes familie. Med så god og lang erfaring med Tesla, gikk de kjapt inn i jobben som instruktører, slik at de nye Tesla-eierne fikk svar på alle sine nybegynnerspørsmål.

Nina Aune og TOCNs «utskremte» foran Ninas nye Model Y, med «Aune» som personlig bilskilt. Gøy å prate Tesla et par timer midt i uka.

«Endelig var det noe som skjedde i Trondheim» utbrøt de fremmøtte, etter hvert som de dukket opp. Klistremerker og MiniGuider forsvant inn i Teslaene, og noen tok også med seg flere for å dele ut til familiemedlemmer og venner med Tesla. Dette blir ikke siste minitreff, det er helt sikkert. Utrolig moro å treffe entusiastene på hjemmebane.

Et supert treff på Klett Supercharger, hvor gjengen her var til stede i de to timene som var satt av til å utveksle erfaringer som Tesla-eiere.

Tekst og bilder: Vigdis Margrethe Løver