Sosial årsmøtehelg med TOCN

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Det ble en flott og solrik helg i Gjøvik da TOCN inviterte til årsmøte siste lørdag i august. Vi hadde gjerne sett enda flere medlemmer til stede, men de som møtte, hygget seg veldig i godt selskap.

– Et årsmøte høres kanskje gørr kjedelig ut, men disse årsmøtene til TOCN er å regne mer som en sosial og familievennlig roadtrip, forteller Odd Bakken.

– Selv om man kanskje ikke kjenner noen fra før, så har det ingen ting å si. Den harde kjerne i klubben, som har vært med på de aller fleste årsmøtene, er i overkant inkluderende og sosiale.

– Selv har jeg deltatt på alle årsmøtene siden starten, og det årsmøtet som jeg selv og de fleste andre trekker fram som det beste, er det som ble arrangert i Flåm i 2016, avslutter Odd. 

President Satheesh Varadharajan ønsket alle velkommen til et både fysisk og digitalt årsmøte 2021

På selve årsmøtet var det 20 stemmeberettigede medlemmer som møtte opp fysisk og tok plass ved hvert sitt bord i konferansesalen. Det ble litt ventetid før de siste deltakerne på nettoverføringen kunne bli med, men det løste seg etter en liten stund.

2 nye medlemmer inn i styret
Alle fikk stemt over årsberetning, regnskap- og budsjettforslagene. Valgkomiteen redegjorde for deres innstilling til det nye styrets sammensetning, og i år var det to av de fem styremedlemmene som var på valg som valgte å stille sine verv til disposisjon. Dermed innstilte valgkomiteen to nye kandidater til det nye styret. Dag Blakstad og Morten-Christian Bernson ble valgt inn som nye styremedlemmer.

Hvem gikk ut av styret i år?
Av de fem styremedlemmene som var på valg denne gang, var det Carina Larsen og Sigurd Ingvaldsen som i år ble erstattet.

Carina Larsen har sittet i 6 år som styremedlem, hvorav de to siste årene som varamedlem. Ett av hennes ansvarsområder har vært å lage og tilrettelegge MiniGuiden. Dette er en både fysisk og nettbasert guide, som klubben med glede deler ut til nye Tesla-eiere. Hun fikk en gavesjekk og blomster som en symbolsk takk for det solide arbeidet hun har gjort.

Carina Larsen valgte i år å gå ut av TOCN-styret. Hun fikk med seg blomster og gavekort som en symbolsk takk for arbeidet hun har utført.

Sigurd Ingvaldsen er en travel mann, og kunne dessverre ikke delta på årets årsmøte, men vi slipper ham heller ikke helt ut av klubben. Han vi fortsatt fungere som klubbens store ressurs når det gjelder dyptgående analysering av bilenes ladekurver, samt gjennomføringen av de tekniske testene klubben utfører.

Mer enn kun et årsmøte
De aller fleste som deltok på Gjøvik, ble med hele helgen. Noen få deltok kun på årsmøtet, men resten fikk med seg noen av hotellets fasiliteter. Det var felles middag på Pi Taket fredag, og samtalene der oppe – på toppen av hotellet – gikk langt ut i de små timer.

Årsmøtedeltakerne fulgte nøye med i gjennomgangen av alt Poleringskongen på Gjøvik viste fram i de nye flotte lokalene sine.

Besøk hos lokal samarbeidspartner
Etter årsmøtet lørdag ble det felles tur til Poleringskongen, hvor vi fikk se alt, selv rommene bak låste dører – hvor all teknikken var. 5 store vaskehaller står til rådighet døgnet rundt. Også en egen avdeling for lakkering av biler, men det er bilpleien de er mest stolt av.

Etter 15 år i bransjen, har bilpleiesenteret nå fått et anlegg de er riktig stolte av. På Gjøvik kan bileiere fra hele Østlandet få skikkelig god og komplett bilpleie som er en konge verdig.

Tekst: Vigdis Margrethe Løver
Foto: Vigdis Margrethe Løver, Roger Kolbu, Terje Førsund

Teslaen ved navn «UFO» fikk full gjennomgang av skånsom og effektiv vask i en av de 5 vaskehallene som er åpne 24/7.
Avspylingen gjøres i et helt spesielt mønster, slik at såpa får påvirke lakken lengst mulig, og bilen blir mest mulig ren.
En innholdsrik butikk var som en godtebutikk for Tesla-eierne, og nettbutikken er klare til å sende bilpleieprodukter rundt i hele landet.
Et stort antall ulike kluter, for ulike formål, fyller opp hyllene hos Poleringskongen.
Vi fikk også demonstrert polering av panser.
Denne varianten av flexipad er foretrukket når lakken skal shines opp.