Savner du vervegaver?

Artikkel

Av: Vigdis Asbjørnsen

Tidligere var det slik at man ved å verve venner og kjente til å kjøpe seg en ny bil, kunne få vervepremier. Vervepremien ville bli registrert så fort bilen til vennen ble utlevert. Deretter var det bare å vente på premien. Nå er det snart ett år siden dette verveprogrammet opphørte, men det er likevel en del som dessverre fortsatt ikke har fått premien sin.

Flotte felger enten til S eller X var en av premiene

Årsakene er nok mange og sammensatte
Powerwall tilbys ikke på det norske markedet ennå, så det er dermed ikke så rart at de ikke har fått levert ut noen slike som vervegave heller. Har man byttet bil etter at felgene ble bestilt, er det litt mer komplisert å finne fram, da felgene er koblet til VIN på bilen ved bestillingstidspunktet.

Hvor er vervegavene?
Vi i TOCN har i det siste sett en del forepørsler i sosiale medier, der mange lurer på hvor deres vervegaver er blitt av, og har spurt om andre er i samme situasjon. Det er lite svar å få fra Tesla, og det er få eller ingen svar på når premien(e) kommer.

Samlet oversikt
Planen er å sende en samlet oversikt over hvor mange premier som folket har gjort seg fortjent til, men som ennå ikke er blitt overlevert. Vi ønsker derfor at de av dere som har vervegaver til gode, registrerer dette i vårt skjema. Når vi har fått en samlet oversikt, skal vi sørge for at denne blir overlevert direkte til riktige nøkkelpersoner i Tesla USA.
PS: Skriv gjerne eventuelle kommentarer på engelsk.

1 kommentar

Legg igjen din kommentar